Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
3.5. - 7.5.2019
Super!
100 %

Služby hotelu

Ustretovy personal, ochotny a mily. Hotel poskytuje ranajky a tie su vyborne. V okoli je autobusova zastavka, obchody, potraviny a blizko je pekna plaz. Ak by som sa mala vratit na ostrov ubytujem sa znova rada.
100 %

Pokoj

Velka, priestranna, ako taky maly byt, velka spalna, kuchyna s obyvacou castou a balkon do peknej zahrady. Upratovanie kazdy den. Spokojnost.
100 %

Pláž a okolí

Atlantik bol studeny ale plaz v blizkosti hotela bola uzasna.
100 %

Sport, volný čas

Volny cas sme stravili poznavanim ostrova. Najvacsou topkou bola sopka San Antonio a Roque de los Muchachos. Ostrov ma krasnu prirodu. Asi najkrajsi zo vsetkych kanarskych ostrovov. Po ostrove odporucaju pozicat si auto ale dobrou alternativou je cestovanie autobusmi, spojenia su na vsetky smery a vyborne.
100 %

Strava

Ranajky bohaty vyber. Spokojnost, vela ovocia aj zeleniny. Vyborny syr a slany kolac s rybou :)
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (3)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
11.1. - 1.2.2023
Celková spokojenost
80 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

10 %

Strava

Zobrazit více
50 %
14.12. - 24.12.2019
Hotel jsme navštívili již po třetí, naposledy před třemi lety. Poprvé jsme také využili polopenzi. Tento hotel je má prostorné apartmány, nicméně jsou již velmi použitém stavu. Stav koupelny a rozvrzaných proležených matrací, opotřebené sedačky, která slouží jako přistýlka nás opravu zklamal. Katastrofou byly snídaně, vše kupované a pouze ohřáté, dokonce si po sobě uklízíte nádobí a odpadky. Večeře byla podávána v H10 a ty byly na vysoké úrovni, avšak pokud přijdete ve špatný čas, možná si ani nesednete. Hotel je na krásném místě a je velmi klidný, ale investice jsou nutné.
60 %

Služby hotelu

40 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

10 %

Strava

77 %
28.6. - 5.7.2016
Na La Palmě jsme byli již po 6-té. Vždy v Los Cancanos, ale poprvé v tomto hotelu. protože nám vyhovuje rodinný klidný hotel- byli jsme spokojeni. Nevyužili jsme služeb polopenze, neboť v dané lokalitě se můžete najíst kdekoliv. Určitě doporučuji auto po celou dobu pobytu, je co objevovat i když ostrov je malý, ale opravdu úchvatný. hotel celkově je menší, útulný - spíš až rodinný, čisté bazény. klubovna, recepce. Doporučuji pro rodiny s dětmi. V okolí hotelu, cca 300m je možnost nákupu. Restarurace a bary po celém Los Cancanos.
77 %

Služby hotelu

77 %

Pokoj

77 %

Pláž a okolí

77 %

Sport, volný čas

77 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou