Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
15.7. - 22.7.2023
Spokojenost až na pár drobných detailů. Nejvíce vadil nedostatek lehátek a nutnost zabrat si je brzy ráno.
100 %

Služby hotelu

Vše na perfektní úrovni, na recepci vždy volně dostupná chlazená voda s citronem, sekt.. po areálu hotelu automaty na chlazenou pitnou vodu.Transport na letiště/z letiště cca 1,5 hodiny (taxi cca 50 minut)
100 %

Pokoj

Hotel se rozkládá do dvou budov - hlavní budova má 4 patra. Vedlejší budova je za hlavní - cca 20 m dále. Hotel je orientací východ-západ. Pokoje k moři jsou na východ, tudíž svítí od rána slunce. Do pokojů na druhé straně svítí odpoledne a večer. Bydleli jsme v hlavní budově s výhledem do kraje. Pokoj čistý v dobrém stavu. Dětské postele formou palandy za přepážkou, kterou lze složit. Vzhledem k teplotám (7/2023), kdy v noci bylo 28 stupňů a přes den 35, jsme museli spát se zapnutou klimatizací, která byla hlučnější. Jinak ale pokoje bez výtek.V době našeho pobytu probíhala stavba sousedního hotelu a taktéž úprava přístavu a vlnolamu před hotelem. Od rána tedy pracovala stavební technika, což mohlo rušit v pokojích s výhledem na moře. Ale nedokážu plně posoudit.
80 %

Pláž a okolí

Hotel se nachází u uměle vytvořené zátoky s písčitým dnem. Vstup do moře lze bez problému bez bot (pouze pár volných velkých kamenů pod vodou). Vstup velmi pozvolný, ideální pro děti. Voda byla velmi teplá vzhledem k malé hloubce. Ve vodě rybky a drobní živočichové, ale na šnorchlování to moc není (vzhledem k písku relativně zakalená). Ca 100 metrů od pláže se nachází koridor pro přístav (malé lodě), který je ohraničený bójkami. V sousedství možnost vodních atrakcí (skútr, paraglide atp.).Pláž jednou za náš pobyt srovnali technikou. Ve vodě byly občas také odpadky a nečistoty.Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (2,5+2,5 EUR). Na pláži jsou sprchy. Přímo nad pláží se nachází travnaté terasy s palmami, kde jsou hotelová lehátka (zdarma, ručníky půjčují proti kartičce, 1 ručník na osobu). Další lehátka jsou u bazénu.Velkou nevýhodou je, že hotel nemá evidentně dostatek lehátek při plné obsazenosti. A zároveň, i když uvádí, že ručníky mezi 20-8 hodinou z lehátek sbírá, v 8 ráno je 75% lehátek zabraných a jsou volná pouze u bazénu. Pokud přijdete např. v 9, už nemáte pomalu šanci získat lehátka. Což vede k tomu, že všichni přichází zabrat lehátka již po 7 hodině a pak jsou skoro celý den neobsazená.V bazénu probíhá řízená aktivita (aquaareobik, vodní pólo..), kterou řídí animační tým. U hotelu je hlavní bazén (hloubka 90-165 cm). Vedle pak malý dětský a dojezdový bazén u malého tobogánu (hloubka 120cm). U bazénu je poměrně hlučno (turisté z anglie si dovezli dokonce vlastní reproduktory, tudíž to působilo jak na pouti). Vzhledem k teplotám byl bazén hodně plný. U bazénu je bar, kde nabízí nápoje a jídlo během dne (v rámci AI nebo za úplatu) - pizza, hamburger, sandwiche, saláty..Skladba hostů v průběhu našeho pobytu byla převážně z Anglie, Německa, Slovenska a Skandinávie. Kdy Angličané byli hodně hluční.Hotel je na kraji letoviska, tudíž v okolí je klid. Zároveň jsou ale služby poměrně daleko (v okolí pouze pár restaurací a jeden obchod).
90 %

Sport, volný čas

Za hotelem (cca 200m chůze) jsou 2 tenisové kurty, které jsme nevyužili (za úplatu). Dále je v hotelu malé fitness, malá dětská herna (airhockey, kulečník + nějaké herní automaty). Dále spa centrum a vnitřní bazén.U bazénu je malý tobogán, který běží dopoledne a odpoledne.Na pláži (vybavena modrou vlajkou) na druhé straně zátoky je možné pronajmout vodní skútr (50EUR/20 min), paragliding atp.Večer probíhá řízená zábava, většinou minidisco, následně kvízy/bingo a nějaké vystoupení (v průběhu našeho pobytu např. papouščí show, taneční vystoupení a akrobatické atp.).Ca od 20h hraje živá hudba ve venkovních prostorách vedle jídelny (klavír, viola..), což je příjemné, ale zároveň nijak neruší.
100 %

Strava

Stravování probíhá v hlavní restauraci, která je ve venkovních prostorách. Je tam tedy poměrně teplo, v závislosti na klimatických podmínkách. Večeře jsou tematické, část pokrmů se tedy mění. Ale základ zůstává stejný. Ale jídlo vždy chutné a dostatek.Pouze, vzhledem k plnému obsazení hotelu, bylo ve špičce poměrně málo volných stolů a jídelna byla poměrně hlučná a přeplněná. Personál ale stíhal.Dále jsou v hotelu další 2 tematické restaurace, kde je zapotřebí udělat rezervaci. V jedné dále platí dress code (pánové dlouhé kalhoty). V ostatních dress code nevyžadoval dlouhé kalhoty, ale požadoval vhodnou obuv a nikoliv plážové oblečení (což ale nikdo nedodržoval a někteří chodili na večeři i bez vrchního oděvu).V hotelu se pohybují toulající se kočky, které žebrají o jídlo.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (7)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
5.7. - 12.7.2023
Hotel doporučuji, vynikající personál, kvalitní jídlo i nápoje, klidné prostředí.
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

60 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
24.6. - 1.7.2023
Veľmi krásny hotel aj okolie , vrelo odporúčam.
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
22.9. - 29.9.2022
Při startu malá chybička ,ale pak vše OK
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

100 %
25.7. - 8.8.2021
We liked it there, Everything was perfect
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
15.5. - 22.5.2018
Top dobolenka pre rodiny s detmi alebo pre tych co si chcu naozaj oddychnut bez toho aby ich niekto alebo nieco otravovalo bomba. Jedine co sme mohli len vytlnut bolo, ze casnici boli cudny ale inak parada. Je to dost od mesta takze ked chcete ist na nakupy tak len autobusom.celkovo 100bodov
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

70 %
3.8. - 10.8.2017
Krasna lokalita, starsi hotel, ochotni personal a vyborna strava. Jedine negativum: izba. Vybavenie izby stare a opotrebovane.
90 %

Služby hotelu

50 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
77 %
22.7. - 31.7.2015
Celkovo sme aj napriek niektorým nedostatkom boli s hotelom a možnosťami v okolí spokojní.Návrat do hotela nevylučujeme. Odporúčame pre rodiny s deťmi, klientela veľmi slušná, na úrovni (cca 50% Rusi, 40% Angličania). Bývali sme v rodinnej časti (novom pavilóne), izba bola obrátená do ulice ktorá bola rušná vo dne i v noci, takže to by mohlo prekážať hosťom ktorí sú citliví na hluk. Izby obrátené do poľa boli tiché. Možnosti nákupov v okolí štandardné.
77 %

Služby hotelu

77 %

Pokoj

77 %

Pláž a okolí

77 %

Sport, volný čas

77 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou