Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
70 %
30.9. - 7.10.2023
Celkový dojem z hotelu celkem dobrý,ale hotel rozhodně neodpovídá čtyřem hvězdám.
50 %

Služby hotelu

Nejvíc smutné je když přijedete na hotel ráno,tak vás stejně ubytují až kolem 14 hodiny a pokud odjíždíte v noci,tak musíte opustit pokoj ve 12 hodin dopoledne a celou dobu až do noci přebýváte na recepci. To by si měl marketing hotelu s cestovkami pořešit.Pokud chcete zůstat na pokoji do 18 hodin zaplatíte 50 Euro a pokud do odjezdu, tak 90 Euro, chápu poplatek, ale tohle mi příjde až dost.Jinak na recepci hovoří jen místním jazykem, nebo lámanou angličtinou a to ještě jen jedna recepční, pokud není ve službě, tak máte smůlu.Ale i přesto všechno, jsou všichni milí a usměvaví.
60 %

Pokoj

Pokoj už také něco pamatuje, starší nábytek, sem tam něco poškrábané, nebo ulomené,ale to moc neřešíme, neboť je tam člověk minimum času a zažili jsme už i horší. Jinak pokoj byl každý den perfektně uklizen.
90 %

Pláž a okolí

Pláž krásná a čistá, ale pokud jdete do vody, tak rozhodně doporučujeme boty do vody, je tam ze začátku písek, ale pak hoooodně kamenů, nejsou ostré, ale je to nepříjemné.
70 %

Sport, volný čas

Hotel nabízí spoustu aktivit, ale my jsme je nevyužívali.
80 %

Strava

Strava dobrá, spousta jídla a myslím, že si vybere určitě každý. To samé i plážový bar a i jídelna u plážového baru super, kdo se nechce na oběd převlékat, může obědvat tam.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
1.6. - 8.6.2022
Pekné prostredie, staršie izby, dobrý pomer cena výkon.
80 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

90 %
4.7. - 11.7.2021
Rodinný hotel, blízko od letiště, hotelová pláž dostupná přímo u hotelu. Areál je starší, ale vše funguje. 3 bazény jeden s tobogány a 1 dětský. Nevtíravá animace. Překvapením bylo jídlo - řecké speciality v každém chodu, dobré a chutné. Velký výběr salátů a místní zeleniny. Méně ryb. Pokud toužíte po hranolkách, masu a těstovinách, mají je taky. Cena za kterou je hotel nabízen mi přijde vynikající. Půjčovna aut blízko. Blázko hotelu jsou obchody, ale bez promenády.
80 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou