Recenze

Celkové hodnocení
85 %
89 %

Služby hotelu

92 %

Pokoj

93 %

Pláž a okolí

81 %

Sport, volný čas

86 %

Strava

Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (83)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
17.7. - 31.7.2023
Krásny hotel,služby výborné.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
19.6. - 27.6.2023
Vicky
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

40 %
21.5. - 5.6.2023
Hrozne jedlo.. navyse all inclusive plati iba na jednu restauraciu-kde bol velmi slaby vyber a vyslovene zle chutiace jedlo.. ostatne restauracie su za priplatok, alebo v ramci upgrade na ultra all inclusive (na dve osoby/dva tyzdne +2000€).. bazeny a miniaquapark vyborne..
50 %

Služby hotelu

40 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

20 %

Sport, volný čas

10 %

Strava

Zobrazit více
90 %
30.4. - 7.5.2023
Výborný - už jsme tu byli potřetí a rádi se tu vrátíme
90 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

Zobrazit více
100 %
23.4. - 7.5.2023
Krásny rezort, chutne jedlo, plaz udržiavaná, dostatok lehatok
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
23.2. - 2.3.2023
Nejlepší dovolená
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
11.7. - 18.7.2022
Paráda, vrátil bych se hned zpět. Venku se dá dobře domluvit s taxikářema a vezmou vás za pár korun kamkoliv, levněji než delegáti a jedete si VIP sami, nikoliv busem s bandou upocených dalších lidí
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
8.1. - 15.1.2023
boli sme veľmi spokojní
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

90 %
29.9. - 9.10.2022
Maso tvrde nebo nedodelane, malo ryb , spise byl clovek vegetarianem
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

50 %

Strava

90 %
25.9. - 7.10.2022
Výborný hotel pre rodiny s deťmi
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více
100 %
12.3. - 19.3.2022
Byli jsme uz po druhe …,po prve v roce 2013 a ted 2022 ..,komplex se zvetsil a je to uzasna dovolena,kousek od Dubaje za me idealni hotel pro deti i dospele,
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

Zobrazit více
90 %
21.4. - 29.4.2022
Super dovolenka
90 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
90 %
4.3. - 7.3.2022
spokojny
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

90 %
21.12. - 28.12.2021
V hotelu jsme byli jako rodina s detmi 5 a 1.5 a pro mě to bylo báječně. Vadilo mě rozdeleni Allen a další tři programy all....
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

80 %
19.11. - 3.12.2021
Hotel je krasny, pokoj byl utulny a cisty. Dovolenou si uzila cela rodina. Vyziti pro deti je velke. Byli jsme spokojeni s velikosti a vybavenosti hriste, bazenek pro male deti ve stinu a detskym klubem. Co bych rada poznamenala jako velky minus, ktery velmi kazi celkovy dojem, velmi labilni internetove pripojeni mimo pokoj. Napr od bazenu si pomalu neslo vymenit nekolik zprav. Internet je velmi labilni a neustale se odpojuje. Dale nam vadilo jejich pojeti all incl. kdy svacina vubec neexistovala, coz je predevsim s detmi problem.
80 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

80 %
12.11. - 19.11.2021
Vše bylo úžasný, až na každodenní hledání stolu venku - snidaně, oběd i večeře - když už byl stůl volný, tak nebyl uklizen, tzn. člověk tam stojí a čeká cca 5-10 minut, než to někdo uklidí… zkazilo nám to celkový dojem. Je to škoda.
70 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
90 %
23.9. - 30.9.2021
Výborný rodinný hotel, dobré jedlo, dobré izby, jediné mínus je poloha hotela, ale s tým sme rátali.
100 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
50 %
27.2. - 13.3.2021
Nieje to co to byvalo v hotely som bol pred 7 rokmi
50 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

100 %
17.12. - 25.12.2020
Krásny hotel, milí ústretoví personál. Vhodný pre rodiny s deťmi.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
4.7. - 16.7.2019
Skvělé.
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

100 %

Strava