Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
70 %
10.4. - 17.4.2022
Jedná se o velký hotelový komplex umístěný téměř na severním okraji Makadi Bay (2. hotel od kraje). Součástí hotelu jsou 4 velké bazény, jedno malé dětské brouzdaliště a několik restaurací / kaváren. Hotel se nachází přímo u moře s přístupem buď přes pás korálů, nebo po dlouhém molu. Podél moře se dá dostat k dalším hotelům. Svou pozicí je hotel více exponován v případě větrného počasí (vítr většinou ze severu) oproti dalším hotelům směrem dále na jih zátoky. Celkový dojem – byli jsme spokojeni, ale ne nadšeni.
80 %

Služby hotelu

Se službami v hotelu jsme neměli problém. Snad kromě WIFI připojení, které bylo zdarma jen v recepci. Připojení na pokoji bylo za poplatek (35 EUR za 2 zařízení) a prakticky nefungovalo jinde než na balkóně. Obecně se dá říct, že za peníze je možné vše. Horší je, že jedno EUR nebo jeden USD už je od místních očekáván prostě za vše, za každou drobnost. Vrcholem pak je, když vás místní číšník prosebně žádá o směnu EUR mincí za papírové (v místních bankách jim mince nevymění), vy kvůli tomu absolvujete dlouhou cestu do pokoje a zpět a on Vám pak naznačí, že by Vám rád dal za 10 EUR bankovku jen 8 ks jednoeurových mincí. Kazí to dojem...
80 %

Pokoj

Pokoj naprosto v pořádku. Nábytek už trochu starší, TV tak 20 let stará, ale jinak v pohodě. Klimatizace, trezor, lednice, balkon do areálu hotelu s výhledem na bazény. Každodenní úklid samozřejmostí, včetně výtvorů z ručníků (nechávali jsme každý den 1 EUR na posteli). Snad jen každovečerní diskotéky končící někdy kolem 23 hod. mohly být méně hlučné. I přes zavřené dveře na balkon byl problém usnout.
70 %

Pláž a okolí

Od pláže jsme čekali trochu více. Lehátka na pláži jsou zdarma, ale za přinesení matrací se od Vás očekává 1 EUR místnímu správci (ostatně jako za vše). Lehátka jsou na takovém vyvýšeném místě nad mořem, do vody je to 5 kroků po kamenných schůdcích. Tím se ale člověk ocitne jen po kolena ve vodě a v botách do vody se musí přebrodit přes cca. 70m dlouhý mělký pás do hlubší části moře. To bylo dost nepříjemné, v kombinaci s vlnami je snadné někde špatně šlápnout a zvrknout si kotník. Druhá možnost je dojít asi 200m k dlouhému molu, kde jsou šikovné poličky pro odložení věcí a po schůdkách je možné jednoduše sestoupit do moře (hloubka). V obou případech Vás čekají krásné barevné korály se spoustou ryb všech velikostí a tvarů. Šnorchlovat bylo lepší vždy dopoledne, kdy bylo moře čistší. Odpoledne už se nám zdálo trochu kalné. Od mola na sever už byl jen kus pouště s písčitým pobřežím a koupáním na vlastní nebezpečí. Cestou podél moře na jih bylo možné vidět pláže i ostatních hotelů. Na konci cesty jsme párkrát navštívili pláž s krásným pozvolným písčitým vstupem do vody, to byla příjemná změna. Pláž patřila patrně k hotelu plnému Slovinců nebo Chorvatů. My jsme nakonec využívali jen molo, nebo jsme si šli užít písek k Chorvatům a doplňovali jsme to bazénem.
70 %

Sport, volný čas

U jednoho z bazénů probíhalo asi 2x denně nějaké cvičení. K hotelu patří tenisové kurty (mimo areál hotelu) a pod recepcí hotelu se nachází Joker Club, kde probíhaly dětské animace a kde se dal hrát stolní tenis nebo billiard (za poplatek). Když jsme se ptali na fitness centrum, odkázali nás na budovu proti vchodu do hotelu (za poplatek). Jinak na písečné pláži, která byla na konci cesty podél moře (cca. 10 minut pěšky) bylo potápěčské centrum a možnost nějakých dalších vodních sportů. Cestovní kancelář samozřejmě nabízí i různé výlety (pyramidy, Luxor, šnorchlování, výlet do Hurghady, atd.), ale vzhledem k našemu krátkému pobytu jsme tentokrát nic nevyužili.
70 %

Strava

Měli jsme all inclusive. V areálu hotelu se nacházelo několik restaurací + bylo možné v rámci all inclusive využít na večeři i některé restaurace mimo areál (zde ale nápoje za úhradu). Snídaně se podávala ve 2 restauracích (Melange a Discovery). Oběd nabízela restaurace Melange (bufet), Sunset bar (grilovaná jídla) a Rendezvous bar (pizza a grilovaná jídla). Večeře probíhaly v restauraci Dome (bufet), Discovery (bufet, ale nutná rezervace den předem), Thai Garden (a la carte) a Botanical Garden (a la carte). Mimo areál pak byla restaurace s italskou kuchyní, francouzskou kuchyní, orientální, indickou, čínskou, atd. Dále bylo možné během dne i večer využít mnoho barů/kaváren – nejen na pití, ale i na různé snacky. Jeden bar se nacházel i přímo na pláži. Co nám chybělo, byly kupodivu ryby a mořské plody. Jedna ryba v poledne a jedna večer + maximálně kalamáry přimíchané do nějaké směsi, víc nic. Vzpomínali jsme na přechozí dovolené na Mallorce nebo v Řecku, kde jsme si dopřávali mořských plodů od rána do večera. Tady bohužel téměř nic. Také káva se tu bohužel nedala pít. Dvakrát jsme si zkusili koupit cappuccino v některém z barů (2,50 EUR), ale to bylo stejně žalostné... Jinak nápoje v rámci all inclusive nalévala obsluha do 1dcl kelímků. Než člověk došel od baru k lehátku, mohl jít pro pití znovu...
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou