Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
11.7. - 29.7.2021
Úžasná, relaxační dovolená, která splnila vše, co jsme od ní očekávali.
100 %

Služby hotelu

Velice ochotný personál, snažící se splnit každé vaše přání. Využili jsme nabídku výletu na večerní rybaření, až na to, že jsme nic nechytli, to bylo fajn :-). Spa ani vodní centrum nevyužito, třeba příště.
100 %

Pokoj

Bydleli jsme v plážovém bungalovu (107 - vřele doporučujeme), který byl velmi prostorný, vybavený sice starším, ale plně funkčním nábytkem. Velká koupelna s vanou i sprchou, prostorná šatna, trezor, klimatizace, pláštěnky, které se nám i hodily, protože nám dva dny pršelo. V pokoji byla rovněž malá lednička, denně doplněna o dvě pullitrové láhve vody, varná konvice pro uvaření kávy a čaje. Do koupelny se dalo rovněž jít bočním vchodem, před vstupem byla praktická sprcha na opláchnutí nohou - protože se jedná o barefoot ostrov, všude lze chodit naboso, včetně restaurcí a barů, takže máte v podstatě nohy vždy od písku. Součástí terasy byla dvě křesla z umělého ratanu, stoleček, závěsná houpačka a šňůra na prádlo včetně kolíčků.
100 %

Pláž a okolí

Co dodat. Nejkrásnější pláž, kterou jsme zatím viděli. Úžasně jemný bílý písek a tyrkysově průzračné moře. Součástí našeho bungalovu byla dvě lehátka a stoleček, bungalov jsme měli na klidnější straně laguny, žádná eroze, žádné pytle s pískem, blízko útes pro potápění, prostě paráda. Koupat a opalovat se však dá všude, po celém ostrově jsou k dispozici volná lehátka, která lze využít. Slunečníky nejsou k dispozici, ale nám vyhovoval stín palem, slunečník jsme nepotřebovali.
90 %

Sport, volný čas

Na ostrově jsou hřiště na tenis, fotbal, badminton a boccu, stůl na stolní tenis a šipky, neodzkoušeno, takže nemůžu hodnotit. Využívali jsme ale posilovnu, která byla velmi slušně vybavená a skoro vždy úplně prázdná, což bylo ideální. Ostrov je hodně klidným místem, nenajdete tady žádné animační programy, diskotéky apod., kdo od dovolené čeká tyto aktivity, musí jinam. Také chybí bazén, který řada jiných ostrovů má. Nám nicméně tento ničím nerušený klid naprosto vyhovoval, proto jsme byli maximálně spokojeni.
90 %

Strava

Měli jsme all inclusive. Úžasné saláty, maso kuřecí, hovězí (které bylo vždy dobře udělané a měkké) a ryba, vše skvěle ochucené. Nabídka dostačující, i když se jídla často opakovala, bylo vždy z čeho vybírat. Skvělé kari. Snídaňová nabídka každý den stejná - různé úpravy vajec, lívance/vafle, pečivo, marmelády, cornflaky, müsli, ovoce...slabší možnost volby v uzeninách a sýrech. Možná způsobeno horším zásobováním v době covidové. Dopolední a odpolední snack jsme nevyužili, takže nemůžu hodnotit. Něco málo k barům, jsouna ostrově dva, my využívali zejména bar na pláži, nicméně v obou naleznete stejnou nabídku, která je poměrně široká. Všechno, co jsme ochutnali, nám chutnalo, ať už to bylo víno, pivo nebo koktejly. Jakékoli pití si lze vzít také s sebou na pláž, pokud jej nechcete pít v baru.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (4)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
80 %
4.10. - 12.10.2022
Pohodové Maledivy
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
10 %
17.5. - 27.5.2021
Resort je dost stary. Nedoporucujem! Celkovy dojem velmi sklamal. Zadna cast resortu zaplavuje voda a v pohode tam ubytovavaju. Bohuzial aj taketo su Maldivy.
20 %

Služby hotelu

50 %

Pokoj

30 %

Pláž a okolí

30 %

Sport, volný čas

50 %

Strava

Zobrazit více
100 %
5.7. - 21.7.2019
Vynikající klidný malý resort se super službami
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

60 %
4.7. - 18.7.2018
Hotel sám o sobě je velmi kvalitní ( z mého pohledu výborná a rozmanitá strava - grilovaná ryba a palačinky s čokoládou a mango omáčkou byli moji favorité, džusy byly kvalitní - Rauch, koktejly také dělali poctivé - na nás až moc alkoholické, úklid bungalovu 2x denně, prostorný pokoj i koupelna s úžasným vybavením jako župan, kondicionér, šampon, sprchový gel, osušky na pláž, k čajovému a kávovému setu patřily každý den i dvě půllitrové lahve vody ..., ale zklamáním pro mne byl podmořský život , na který jsem se po předchozí návštěvě Malediv v roce 2013 ( Fiholhohi) nejvíce těšila- nevím, zda to bylo horším počasím, ale ryb bylo málo a jen základní druhy, korály zničené, voda byla v podstatě pořád zakalená (viditelnost pod vodou byla leckdy nulová - neviděla jsem ani centimetr před sebou) a co hůř hladinu pokrývala skoro každý den špinavá pěna spolu s řasami a dalšími nečistotami - nevěřila bych tomu, že mi bude chybět bazén, ale bylo tomu bohužel tak. Nicméně jsme zažili i zhruba jeden den a půl pěkného počasí s nezkalenou vodou, kdy jsme fotili jako diví, takže kýčovité fotky máme. Hotel bych doporučila (nejlépe bungalovy 101 až 120), ale volila bych pro příště raději sezónu ( od listopadu do dubna) s vidinou, že snad při dobrém počasí bude lepší i pláž a šnorchlování.
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

40 %

Pláž a okolí

40 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou