Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
28.12. - 5.1.2021
Krásný komplex přimo u moře, perfektni servis, pohodlné postele. Velmi vřelé přijetí do resortu, milý personál po celou dobu, avšak při odjezdu nedovolili, aby námi objednaný transfer na letiště mohl vjet do areálu, museli jsme sami vláčet kufry až ke vstupní bráně, nikdo nám nepomohl a ani se s námi nikdo nerozloučil. Připadali jsme si jako kdybychom byli nezvanými hosty
90 %

Služby hotelu

Služby perfektní a rychlé. I když servis byl v ceně pobytu, početní američtí turisté s sebou přivezli i jejich moresy, takže stále všude chodili s paklíky dolarových bankovek a všude je rozdávali, což kazilo dojem.
100 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

Pláž přímo před hotelem, během našeho pobytu moře bohužel rozbouřené, takže nevyvolávalo představy Karibiku. Každé ráno byla pláž uklizena
60 %

Sport, volný čas

Málo sportovních aktivit
100 %

Strava

Bufetové jen snídaně s širokou nabídkou. Všechna ostatní jídla ala cart v několika restauracích vesměs výborné kvality, jen steaky moc neumí.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
29.2. - 14.3.2016
Hotel splnil po všetkých stránkach naše očakávania. Denný aj večerný program je pripravený profesionálne, personál je príjemný a pripravený kedykoľvek pomôcť. Hotel nepatrí medzi kapacitne predimenzované, takže v reštauráciach, na pláži ako aj pri bazénoch je dostatok voľného priestoru. Je však potrebné byť pripravený na skutočnosť, že drvivú väčšinu návštevníkov predstavujú Američania... Hotel je prístupný len dospelým zákazníkom, čomu je prispôsobený aj sprievodný program. Nie je postavený na kvantite, ale na kvalite a nepôsobí rušivo. Hotel má celý rad reštaurácii, večer všetky a la carte. Prístup je však voľný bez rezervácie. Podávané sú jedlá v širokom sortimente a vysokej kvalite. V baroch sa podáva okrem kvalitného vína aj celá paleta zahraničného alkoholu.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou