Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
2.9. - 9.9.2017
Celkový dojem z hotelu a střediska je skvělý. Hotel je vzdálen asi 200 metrů od pláže, z balkónů jde na moře dokonce vidět. Středisko Kefalos je malebné, se spoustou taveren a barů, ale bez otravných davů turistů. Ostrov Kos toho nabízí spoustu k vidění, přejedete ho celý za cca 40 minut. Pláže blízko Kefalosu byly jedny z nejkrásnějších a nejklidnějších pláží na ostrově. Hotel a středisko nevolte, hledáte-li divoký noční život (zvolte spíše např. Kardamena). Hotel a středisko jsou vhodné pro páry nebo rodiny s dětmi hledající klidnou dovolenou s nádhernou pláží, čistým mořem a možností navštívit místní taverny a nasát řeckou atmosféru..
90 %

Služby hotelu

U hotelu byl velký čistý bazén a lehátka zdarma. Personál by vždy milý a snažil se pomoci i nad rámec zaplacených služeb. Každý den probíhal úklid pokojů, vždy bylo čerstvě převlečené povlečení a čisté ručníky a samozřejmě vytřeno (úklid naprosto na jedničku).
80 %

Pokoj

Měli jsme menší pokoj pro dva s manželskou postelí. Co jsme pochopili, nabízí hotel i apartmány s kuchyňkou. V pokoji byla samozřejmě také malá koupelna. Pokoj rozhodně vyhovující pro ty, co na něm netráví příliš času a mají ho spíše na přespání. Vše bylo čisté a každý den znovu uklízené.
100 %

Pláž a okolí

V září, kdy jsme náš pobyt absolvovali, byla pláž již téměř liduprázdná. Naprosto krásné čisté moře a dlouhá písečná pláž s lehátky (5 euro za 2 lehátka a slunečník). Projeli jsme ostrov a shledali jsme, že střediska Kefalos a Kamari jsou na ostrově nejlepší, protože se zde nesetkáte s davy britských a ruských turistů a s otravnými naháněči k lehátkám na pláži, do restaurací a klubů. Střediska Kefalos a Kamari jsou méně komerční, ale bohatá na taverny, které lemují celé mořské pobřeží. Pokud by někdo stál o mírný přístup do moře (např. pro děti), doporučuji Paradise Beach, která je asi 10 minut autem vzdálená od střediska Kefalos. Jedná se o jednu z nejkrásnějších pláží na ostrově.
100 %

Sport, volný čas

Na každém kroku půjčovna automobilů, skútrů a čtyřkolek, na pláži možnost zapůjčení surfů, šlapadel, nabídka dalších vodních atrakcí a sportů.
70 %

Strava

Měli jsme v hotelu pouze snídaně. K snídani byl k dispozici čaj, káva a džus. Vždy také salám a sýr, marmeláda, buchta, křupinky. Někdy také vařené vejce nebo řecký jogurt s kompotovaným ovocem. Strava byla dobrá, ale dost jednotvárná. K večeři doporučuji například restauraci Harry's Limani se skvělou řeckou atmosférou a férovými cenami nebo restauraci Argo s nádherným výhledem na moře a skvělým jídlem.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
80 %
25.6. - 3.7.2022
Poměr cena kvalita perfektní.
50 %

Služby hotelu

40 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

30 %

Strava

100 %
22.9. - 29.9.2018
Paráda
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou