Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
18.8. - 25.8.2022
Byli jsme na severní části Kréty, což s sebou nese riziko větších vln, v polovině srpna 2022. Celkově pěkný hotel, nicméně slušné ubytování si musíte jako host z "východu" Evropy nejdříve vybojovat, což je v Řecku skoro tradiční záležitost. Naše eura nejsou o nic méně hodnotná než klientely z Německa, Francie a Itálie, která tam převažovala, ale asi z nižší střední třídy. Bylo výborné, že v hotelu byly jen dva páry Rusů, jejichž větší množství vždy znamená snížení kvality pobytu vinou jejich hlučnosti, arogance a snahy vypít všechny zásoby alkoholu, když už mají all inclusive... Péče o pláž má podstatné rezervy.
80 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

Po příletu nás recepce napřed na jednu noc ubytovala v páchnoucím pokoji s rozbitou klimatizací pod plošinou jednoho z bazénů, bez vlastního balkonu či terasy, se stolkem a dvěma židlemi vlastně na průchozí cestě. Na mé naléhání a díky schopnosti dohovořit se několika jazyky nám poté a zřejmě i s omluvou poskytli pokoj odpovídající vysoké ceně, kterou jsme za pobyt s německou CK zaplatili. Nicméně v hotelu jsou i dobré pokoje, ale pozor na ty u příjezdové silnice, velmi daleko od moře. Bylo by vhodné, kdyby si hosté dle příslušného plánku mohli vybrat konkrétní pokoj klidně i s přirážkou (sea side view) a mít jistotu kvalitního ubytování.
50 %

Pláž a okolí

Přístup do moře hotelové pláže je vyloženě špatný - je to směs menších i větších kamenů v malé hloubce, takže o lehká zranění není nouze. Zažili jsme obdobnou pláž na Kosu, kde do moře uložili za sebou pytle s pískem a vytvořili tak jakýsi podvodní mostek proti zranění, než člověk může začít plavat. Průtrž mračen odhalila na pláži několik trativodů z hotelu a jeho zařízení, ne všechny byly posléze správně zase zakryty, což bylo opticky i čichově nelibé.
80 %

Sport, volný čas

Každý večer se pro zábavu něco dělalo, ale my už na křepčení tolik nejsme.
80 %

Strava

Strava lehce nadprůměrná, hotel je obrovský, proto bylo při jídle vždy velmi hodně lidí. Nicméně i před ukončením stravovací doby byly pokrmy pravidelně doplňovány.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (3)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
2.7. - 9.7.2023
Hotel je moc pěkný, velký výběr jídel, hlavně i pro vegetariány, maso nebylo vždy uplně výborné. Super animátoři!! Jediné co nás štvalo, že si tam lidé u bazénu i u moře dávají brzy ráno osušky na lehátka, i když přijdou třeba až po obědě. Kdo si ráno neobsadí lehátko má tedy smůlu.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

50 %
17.7. - 26.7.2021
dosť slabý hotel ... all inclusiv v baroch veľmi zlé ... pláž málá, lehátka natesnané vedľa seba ... celý areál hotela je v príkrom svahu, všade veľa schodov ... v okolí hotela nič nie je ... už by som tam nešla ... na izbe chýbala rýchlovarná konvica ... všetky nápoje podávané len v plastových, mäkkých malých pohároch ... neekologické!!! ...
70 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

30 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
17.6. - 24.6.2021
Vše naprosto perfektní!
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou