Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
70 %
14.8. - 24.8.2022
Hotel se nachází v klidné části Beleku. Za 5 EUR se lze dostat taxi do centra Beleku. Délka transferu z letiště záleží na tom, zda jsou vyzvedáváni další hosté z jiných hotelů. Transfer tam trval 30 minut, transfer zpět 1 hodinu a 30 minut. Samotný hotel se skládá z menších domků, ve kterých jsou jednotlivé pokoje. Velkým PLUSEM hotelu je strava, jídlo je luxusní. Pozitivně lze hodnotit i rozložení hotelu, kdy pláž i všechny bazény se nachází hned vedle sebe, což je velká výhoda s malými dětmi, kdy není třeba provádět velké přesuny. Velkým MINUS hotelu je čistota, kdy úklid je prováděn velmi sporadicky a v nedostatečné kvalitě. Celkově hotel odpovídá cenové nabídce, kdy je nabízen za mnohem nižší cenu, než okolní hotely v Beleku. Kdo chce hotel blízko letiště, písčitou pláž s pozvolným vstupem do moře, luxusní jídlo a je schopen přivřít oči před fleky na povlečení, špinavou podlahou a kalným mořem, tak si dovolenou určitě užije. Kdo si potrpí na čistotu, tak tento hotel není dobrá volba.
70 %

Služby hotelu

Na recepci byli vždy milí a ochotní. Hovoří anglicky, německy, rusky. Při příjezdu chybělo jedno lůžko a nesvítilo světlo na verandě, po zavolání na recepci ihned během několika minut napravili. Animace jsme nevyužívali a ani miniklub, který byl otevřen. Jeden den byla odpoledne pěnová show. Hotel nabízel i placené aktivity - ve večerních hodinách u minidisco autíčka pro děti za 5 EUR na 10 minut, bylo však možné smlouvat, např. na víc minut, nebo za dvě autíčka 7 EUR. Rovněž zde byly placené trampolíny a další obdobné aktivity. Vedle hotelu pak nabízeli vodní sporty, opět se dalo usmlouvat na lepší cenu. Velmi chabá byla čistota hotelu. Častokrát špinavé talíře, ulepené skleničky. V bazénech byl písek, což je spíš chyba hostů, ale nikdo to moc neřešil. Nejhorší byl úklid pokojů, který byl prováděn stylem "co je mokré, to je čisté". Žádné zametání, vysávání, pouze jedním mokrým hadrem (bez máchání) přejetá podlaha od verandy až po koupelnu, což spíš způsobilo rozmatlaní špíny. Za celý pobyt ani jednou převlečená postel, ručníky měněné byly, ale pouze na vyžádání. Poslední tři dny už nepřišel na úklid nikdo, takže nevynesené koše, žádný toaletní papír, a to i když jsme potkali uklízeče a oni slíbili, že to napraví. Na druhou stranu v jídelně uklízeli velmi vehementně, takže sklízeli kolikrát i rozjedené jídlo, stačila chvilka nepozornosti a bylo pryč. Ubrusy, ač asi vyprané, byly flekaté a děravé. Což ostatně bylo i ložní prádlo na pokojích. Wifi bez poplatku dostupná po celém areálu fungovala perfektně, občas ve večerních hodinách vypadávala, ale nic dramatického.
70 %

Pokoj

Byli jsme ubytováni ve Family room. Dva samostatné pokoje, koupelna a velká veranda. Pokoje velikostně dostačující, koupelna taktéž. V jednom pokoji manželská postel a rozkládací křeslo, ve druhém dvě oddělené postele. Vybavení pokojů bylo starší, ale dostačující. Nábytek byl dost opotřebený, nedovírající se dvířka, oštípané rohy, apod., ale to nám až tam nevadilo. Horší to bylo s úklidem, který byl nedostatečný, což je škoda, protož e jinak byl pobyt vcelku příjemný. Na pokoji měla být rychlovarná konvice, nebyla. Pokud si někdo potrpí na miniaturní šampónky a sprchové gely, tak bude zklamán, nic takového nebylo. Pravidelně tekla jen studená voda, jen jednou byla lehce vlažná. Na sprchování nic moc. K pokoji je jen jedna karta, na kterou funguje i klimatizace. Karta opakovaně nefungovala, otevření pokoje vždy nejdříve až na třetí pokud. Ani opakované návštěvy na recepci nepomohly. Nezbylo, než se smířit. Umístnění pokoje bylo hned u amfiteátru, což se ukázalo jako dobrá poloha. Sice byl tak do půl jedenácté slyšen program, ale bylo to hned blízko pláže, bazénů i jídelny, takže jedno z lepších míst.
80 %

Pláž a okolí

Pláž písčitá. Skutečně jemný píseček. Na pláží i ve vodě různé druhy mušliček. Dlouho mělčina, ideální pro děti. Ale voda kalná, strašně kalná, nic nebylo vidět. To je jedna z věci, kvůli které znovu hotel již nenavštívíme. Pokud rádi šnorchlujete, tohle není dobrá volba. Lehátek dostatek v kteroukoliv denní dobu. Za poplatek možnost využít pavilony. Bazény čtyři - jeden klasický velký na plavání, jeden dětský s malými klouzačkami, jeden větší dětský s pirátskou lodí a jeden s velkými tobogány. Klouzačky a tobogány v provozu od 10 do 12 a od 14 do 16. Mimo tento čas byly volně přístupné, takže tam bylo možné být, jen nebyla spuštěná voda z klouzaček dolů. Lehátka u bazénu byla přes den obsazená, odpoledne místo bylo.
80 %

Sport, volný čas

Animační programy probíhaly, nevyužívali jsme je. Rovněž fungoval miniklub, také jsme nezkoušeli. Vedle na pláži byla nabídka vodních sportů, bylo možné usmlouvat ceny.
100 %

Strava

Jídlo naprostý luxus, nejlepší, co jsme kde zažili. Snídaně i pozdní snídaně - vše, co vás jen napadne, sladké, slané, teplé, studené, bylo k dispozici. Ráno dokonce i čerstvá šťáva z pomerančů. Obědy - chodili jsme do snack baru (12-16) - v nabídce bylo jídlo z jídelního lístku - polévka, doner, hranolky s kuřecími paličkami (ala KFC), hamburgry, těstoviny s omáčkou, pizza, atd. Roznášela obsluha a byli rychlí. Volně byla k dispozici zelenina a také ovoce. Rovněž v době oběda připravovali kousek od pláže gozleme. Přes den byla otevřená kavárna u pláže s luxusními dortíky a dvěma druhy vodových nanuků (klasické zmrzliny nebyly) a také v odpoledních hodinách bylo možné vystát nekonečnou frontu na čerstvé vafle. Večeře byly tematické, každý večer jiné téma. Výborné, všeho dostatek, ohromný výběr. Noční občerstvení jsme nezkoušeli. Voda byla celý den k dispozici v malých pet lahvích, postmixy s limonádami (cola, fanta, sprite) a pak "džusy" z prášku. Něco jako pivo, ale to je všude v Turecku stejné. Víno také bylo, to jsme nezkoušeli. Koktejly vynikající, používali zahraniční alkohol, takže i chuťově dobré. Vysoce pozitivně hodnotím chuť jídla. Jednoznačně nejlepší, co jsme v Turecku zažili. Vše vždy čerstvé, chutné, pravidelně doplňováno. Kdo se rád dobře nají, mohu jen doporučit.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (6)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
80 %
6.10. - 13.10.2022
velmi dobrý
70 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

10 %
1.9. - 15.9.2022
Najhoršia mora vášho života píšu že 5 hviezdičkový hotel a cestou na kancelária klame nikde nenájdete v celom hoteli koľkej to hviezdičkový hotel a keď sa opýtate tak vám povedia že trojhviezdičkový hotel trikrát na menili izbu nakoľko nám Vita Palo výkalmi izbu ubytovali nás Unimo bunke za hotelom kde bola plieseň neboli vypínače Tobogan i malý starý plesnivý koberec po ktorom sa nedalo ani chodiť sama diera v jedálni rozpadnuté skrinky celý hotel sa rozpadáva je to stará diera kde cestovka klame zákazníkov uvádza že to je pije 5 hviezdičkový hotel a pritom zistíte že to je trojhviezdičkový starý hotel Smutne bolo to že keď nám vymenili prvú izbu v druhej izbe nám 4 dni vytekali výkaly zo záchoda keď to reklamujete iba si napísali číslo izby a kašlali na vás potom keď sme išli že zverejníme video a Fotky čo sa tam deje tak nám je vymenili ďalšiu izbu poradí 3. tam zas plieseň v umývadle neviem či si tam chcete umývať ráno zuby keď cele umývadle od pliesne dvere ktoré nešli zavrieť ani okno takže sme mali celý čas otvorenú izbu keď sme sa sťažovali povedali že hotel je už plný a že nám vymenili už 3 izby samozrejme že písať sa dá všetko preto som to všetko natočil a zdokumentoval aby tam žiadny ľudia viac na ten hotel nešli nakoľko si zaplatíte nie malé peniaze a zistíte že ste ubytovaný dvoch hviezdičkovom hoteli kde cestou na kancelária zavádza zákazníkov s 5 hviezdičkami ktoré na hoteli nikde označené nie sú ani v na vstupnej bráne pri nápis ani na recepcii samozrejme že nejde vám o hviezdičky ale keď zažívate katastrofu počas 15 dní na dovolenke kde vám vytekajú výkaly kde máte plieseň v izbe aj v kúpeľní idete do jedálne dávam padajú skrinky na nohy v bazéne je plieseň okolo celého bazéna rozpadnuté celé mriežky kde sa mi prepadla noha tomuto hotelu sa treba vyhnúť ako sa len da keď sme chceli spísať sťažnosť tak všetci sa tvária že nevedia anglicky iba rusky a nevedia čo vy od nich ani chcete na dovolenke v Turecku som bol štyrikrát ale takáto katastrofa ako je tento hotel som ešte nikdy v živote nevidel bola to moja 31. dovolenka za môj život a najhoršia akú som si kedy vedel predstaviť vôbec si ne užívate dovolenku ale každý deň riešite izbu alebo iné problémy ktoré vám tam vznikajú počas vášho pobytu
10 %

Služby hotelu

10 %

Pokoj

10 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

50 %

Strava

Zobrazit více
90 %
10.10. - 17.10.2019
Pěkná rodinná dovolená. Pro rodiny s dětmi ideální.
90 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
80 %
29.9. - 7.10.2019
Celkový dojem veľmi dobrý.Strava veľmi dobrá, veľký výber.Ubytovacie zariadenie bolo v poriadku. Izba mala zopár výhrad ktoré veľmi neprekážali.Pláž a more veľmi dobré.
80 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

70 %
14.8. - 23.8.2018
Jsem trochu rozpacity jak celou dovolenou ohodnotit. Nechci byt nespravedlivy, detem se libilo,vcelku i me ale hotel si tech 5* hvezdicek nezaslouzi. Ac se snazi tak maji porad co dohanet,napriklad velke fronty na jidlo. Personal ma problem mluvit anglicky. V tomto hotelu jsou orientovani spise na ruskou klientelu. Co me vsak nejvice zklamalo a mozna i rozladilo je ze chybi lokalni delegat. Sice od ceske agentury a pak i od nemecke cestovky dostanete cislo na "delegata", na kterem se skryva nejaka info linka pouze v nemcine a v krizi vam opravdu nepomuze. Musite si poradit sami. Stalo se mi to napriklad vecer kdyz nikdo a ani recepce nevedela kdy me ma vysvednout autobus na letiste. Nakonec jsem duchapritomnosti a intuicii pouzil neznamou aplikaci od cestovky kde to bylo uvedeno. Proc to neni uvedeno rovnou. Pouzivejte aplikace. Kdyz to shrnu, celkove dobry. Rusove nevadili, byli ukazneni, jidlo koneckoncum taky ale ta podpora byla nedosatatecna.
70 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

0 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

100 %
2.7. - 13.7.2016
Pohodová dovolená na dvanáct dní. Velmi dobrá kuchyně, různé druhy ryb na grilu, kuřecí, jehněčí, mleté, velký výběr salátů Každý si vybere .Hotel obklopuje nádherná velmi udržovaná zahrada .Poklona zahradníkovi. Resort je vhodný pro rodiny s dětmi. Rádi se do tohoto hotelu vrátíme. U hotelu je zastávka do Beleku za 1 €.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou