Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
27.12. - 7.1.2022
Super dovolená s přivítáním nového roku.Turecko opět nezklamalo.
100 %

Služby hotelu

Hotel je nový,krásný.Velmi milý personál,skvělý pan manažer, který se o nás staral a neustále se ptal jestli je vše v pořádku a jsme spokojeni.Všude čisto, stále se uklízelo.
100 %

Pokoj

Pokoj byl pěkně zařízený, televize s cca 90 kanály,lednice,rychlovarná konvice,k dispozice káva a čaj v sáčcích.Pěkná koupelna,výhled jsme měli na pohoří,ale to nám nevadilo že ne na moře.Každý den výměna ručníků,úklid pokoje,1x za 11 dní pobytu převlečená postel.
100 %

Pláž a okolí

Pláž v zimě těžko hodnotit,plážový bar byl zavřený.Pod hotelem je dosti fregventovaná silnice,proto má hotel vybudovaný tunelový podchod pod silnicí.Doporučujeme se projít na viditelný ostrůvek, voda je jen po kolena,nemusí se plavat.
100 %

Sport, volný čas

V hotelu je herna pro děti,kulečník, krytý bazén, welnes,butik.Animátoři byli naprosto úžasní.
100 %

Strava

Spousta rozmanitého jídla i z turecké kuchyně,vše nám moc chutnalo.Každý den ryby,velký výběr pečiva a sýrů.Mezi obědem a večeří je otevřená cukrárna se zákusky a kávou.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
1.7. - 8.7.2023
Celkový dojem z hotelu byl výborný, kdyby na nás neudělali podraz hned na začátku, kdy pro nás neměli volný náš swimup pokoj. První řekli, že tam je někdo ubytovaný, druhý recepční řekl že mají technické problémy, třetí za deset minut řekl že spletli rezervace. Pravdu už se nedozvíme. Každopádně nám byl přidělen pokoj přímo naproti pódia, kde do 23hodin probíhaly různé velmi hlasité vystoupení ( s tříletým dítětem nic moc). Druhý den jsme si swimup pokoj vyhádali, zázrakem byl volný ( po tom co sme tam do ni 30 minut hučeli). Poté již bylo vše stoprocentní.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou