Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
70 %
14.9. - 23.9.2021
Trochu zastrčené
60 %

Služby hotelu

Letos personál neskutečně unavený a už i neochotný.
50 %

Pokoj

Měli jsme 3 rodinné pokoje, 2 z toho super 1 katastrofa. Maličký, strašně tmavý, všechny okna do zeleně. Jako Bohuš strašný úklid, ale pouze v tomto 1 pokoji. Za 10 dní výměna ložního prádla neproběhla, ručníky sebraly 4, daly čistý 1. Po stížnosti, že na zemi je strašně moc písku a že nemáme ručníky, dostala pokojská vynadáno a čas do kdy má úklid napravit. Po příchodu na pokoj žádná změna. To byla ale chyba jednotlivce, ostatní pokoje byly čisté.
70 %

Pláž a okolí

Pláž je od hotelu cca 300 m, ale pokud chcete jít někam dál po pláži, která je fakt dobře vybavená, brali jsme si vodu s sebou. Okolí jsou jen hotely a předražené bazary. Jezdili jsme taxíkem do Konaklı a do Alanye.
80 %

Sport, volný čas

Pro děti fakt super. Jsme skupina, kde jsou všechny věkové kategorie, a i na naší nejmladší 7let, bylo těch dětí a jejich řevu už trochu moc.
70 %

Strava

Kdo zná tureckou kuchyni, nebude překvapen. Grilování různých steaků a kuřat, vevnitř každý den rýže na trochu jiný způsob, ale dalo se to. Při naší návštěvě probíhal nějaký audit, a bylo vidět jak ze zlepšuje kvalita a prezentace jídla.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou