Termín a délka
28.4. – 21.6. (7–10 dní)
Počet osob
2 dospělí
Termín a délka
28.4. – 21.6. (7–10 dní)
Počet osob
2 dospělí
Stravování
Snídaně

Zájezd nenalezen

Litujeme, ale Vašemu vyhledávání neodpovídá žádný výsledek.

O hotelu

Popis je jen orientační. Přesný popis naleznete u konkrétního termínu.
Vrstva:
Tento hotel se nachází v Ponta do Sol.

Vybavení:
K dispozici je výtah a recepce. K vybavení patří úschovna zavazadel a bezpečnostní schránka. Hosté mají přístup k internetu přes Wi-Fi. Na přepážce s turistickými informacemi vám pomohou s rezervací výletů. V supermarketu lze zakoupit zboží denní potřeby. Zahrada poskytuje další prostor pro venkovní relaxaci a rekreaci. V případě potřeby je parkování pro cestující k dispozici zdarma. Mezi nabízené služby patří hlídání dětí, půjčovna aut, lékařská pomoc, transfery, pokojová služba, prádelna a prádelna na mince. Okolí lze prozkoumat i na kole díky půjčovně kol. Denní tisk je hostům k dispozici zdarma. K dispozici je fax, který vám pomůže s obchodními aktivitami.

Ubytování:
Pokoje jsou vybaveny klimatizací a topením. K dispozici je také bezpečnostní schránka a minibar. Součástí standardní výbavy je také příslušenství pro přípravu čaje a kávy. Nejlepší prázdninový komfort poskytuje telefon, TV a WiFi (zdarma). V koupelně najdete fén. Hotel nabízí nekuřácké pokoje.

Sport/zábava:
Osvěžující osvěžení zaručuje venkovní bazén. Na slunné terase s lehátky a slunečníky si můžete užít dovolenou. V baru u bazénu si můžete dát různé občerstvení. Pro ty, kteří mají náladu na pohyb, je k dispozici cyklistika/horská kola, rybaření a jízda na koni. Díky kanoistice, plachtění, šnorchlování a potápění si na své přijdou i milovníci vodních sportů. Ve wellness centru jsou k dispozici lázeňské procedury a masáže.

Zásobování:
Součástí hotelu je restaurace a bar. Lahodná snídaně vám dodá energii na celý den. K dispozici jsou také speciální pokrmy, včetně dietních. Kromě toho ubytování poskytuje speciální stravovací služby.

Vybavení

  • Cyklistika
  • Vhodný pro děti
  • Bazén
  • Vodní sporty
  • Wellness
  • WIFI k dispozici