Recenze

Nejnovější
  • Nejoblíbenější
70 %
9.2. - 18.2.2024
Přílet v 5:00 na hotel, ale oficiální pokoj jsme dostali až v 14:00, bez nároku na snídani. Dostali jsme provizorní 2 lůžkový pokoj (byli jsme 2 dospělí a 2 děti - 10 a 13 let). Personál byl snaživý, usměvavý, ale někdy bylo nutné požadavek/přání několikrát opakovat. Hotel byl plný ruské klientely, což by mohlo být pro někoho problematické. Bohužel celkový dojem z pobytu na hotelu, ale i na Srí Lance zkazila skutečnost, že nám byly z pokoje odcizeny klíče od auta a domu, jelikož auto jsme měli ve Vídni, způsobilo to komplikace s dopravou do ČR. Hotel jsme žádali o informace a prověření situace, do dnešního dne se nevyjádřili, pouze oznámili, že klíče na pokoji nezůstaly.
70 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

90 %
11.2. - 18.2.2024
Celkový dojem kazily probíhající rekonstrukce, ale někdy to udělat musí.
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

30 %
5.11. - 12.11.2021
Lokalita fajn, ale do tohto hotela by som už nešiel. Úroveň stravovania a hygiena v jedálni ani z ďaleká nezodpovedá počtu hviezdičiek.
20 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

10 %

Strava

90 %
11.2. - 18.2.2024
Bylo to super, milý personál, skvělé jídlo, prima program a málo lidí :)
100 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

90 %
8.2. - 18.2.2024
Hotel je opravdu malebným a úžasným místem. Zahrada v které se nachází i její okolí je na dovolenou opravdu skvělým místem. Personál o hotel i zahradu neustále pečuje. Současně byl personál vstřícný a cítili jsme se tam jako doma. JIstě se vrátíme.
100 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
3.2. - 17.2.2024
Spokojenost na 100%
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

100 %
11.2. - 15.2.2024
Mořské vlny nebyly vysoké, byly však silné. V moři jsme si tedy pořádně nezaplavali. I přesto jsme si dovolenou báječně užili - všechno ostatní bylo perfektní. Hotel je velmi půvabný a čistý. Klientela čistě německá, což mi nevadilo. Doporučuji placenou službu v hotelovém welness: úžasná masáž solí... Večerní program (hudební, artistický...) byl vždy vysoké kvality. Příště bych si přála zvolit transfer z letiště a na letiště taxíkem, protože transfer busem byl velmi zdlouhavý.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

90 %
9.2. - 16.2.2024
Krasny dobre vybaveny hotel s komplexom sluzieb
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

50 %
4.2. - 15.2.2024
Hotel byl starší, momentální úroveň 2+
40 %

Služby hotelu

50 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

60 %
10.2. - 17.2.2024
Příjemný komplex menších hotelových domů s poměrně velkými apartmány. Bohužel vše je jíž zastaralé a poničené, je třeba velkých oprav.
60 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

60 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

100 %
28.1. - 11.2.2024
Trochu starší, ale na výborném místě a u krásné pláže.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
9.2. - 17.2.2024
Bylo to KRÁSNÉ. Všechno. Animační program pro despěláky byl naprosto luxusní. Nádherné šnorchlování. Veškerá obsluha mega milá. Šnorchlování hlavně z mola. Příjemná pláž. Za nás 100%. Psala jsem i recenzi přímo na hotel. Jsou to zlatíčka. Moc jsme si to užili a DĚKUJEME za naprosto 100% servis z Vaší strany. Egypťané hovořící plynule česky, to nám tedy vyrazilo dech. Jak říkám, DĚKUJEME.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
9.2. - 15.2.2024
ok
100 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

80 %
24.1. - 16.2.2024
Spokojenost
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

50 %

Strava

100 %
20.12. - 30.12.2023
Vybírali jsme záměrně malý „obyčejný“ resort. V nějaké recenzi jsme četli, že paní brečela když odjížděla. Měli jsme to samé. Nechtělo se odjíždět a slzy v očích. Celkový dojem velmi dobrý. Christmas time nemáme slov - prosté úžasný. Ostrov je malý dá se obejít tak za 10 - 15 minut. Je velmi udržovaný - působí jako by místní dělali vše pro sebe. Co stojí za zmínku první den jsme sundali boty a s výjimkou zahradní večeře je nepoužívali. Prostě dovolená naboso..
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
8.2. - 15.2.2024
Krásná dovolená
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

90 %
8.2. - 15.2.2024
Hotel byl skvělý, bohužel, chybělo nám moře na dohled
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

30 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

100 %
5.2. - 15.2.2024
V tomto resortu jsme byli podruhé. Překvapili nás novinky, kterými se snaží vylepšit komfort pobytu. Mohu jen doporučit. Servis od příletu až po odlet je jedinečný.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
4.2. - 13.2.2024
Byli jsme na ostrově podruhé a zase velká spokojenost. Krásné pláže, přístup do vody bez korálů, služby a personál na vysoké profesionální úrovni. Určitě doporučujeme navštívit resort Kuramathi:).
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

90 %
3.2. - 14.2.2024
Top
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
PlaneGarance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
CompassNejvětší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
CardRezervace online s možností platby platební kartou