Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
40 %
1.7. - 10.7.2021
Očekávali jsme více.
60 %

Služby hotelu

Nelíbil se nám přístup, kdy po nás na recepci při přihlašování do hotelu požadovali speciální poplatek 500dolarů. Pokud jste poplatek neuhradili, nemohli jste do některých barů, na některých lehátkách na pláži vás vyhazovali, měli jste horší ubytování, nebyl vám umožněn přístup na speciální recepci, která je s ostatními bary, bazény, apod. vyfocena ve fotografiích hotelu, takže při koupi máte dojem, že všechna tato místa můžete využívat. Bohužel to tak není. Známí si připlatili, a i přesto jim několikrát nebyl doplněn minibar, nebyl jim uklizen pokoj.
90 %

Pokoj

Pokoj nám vyhovoval. Paní uklízečka vzorně uklízela. Ani po přislíbení nám ale nebylo poskytnuto další lůžko pro dítě, které hradilo téměř plnou cenu zájezdu.
10 %

Pláž a okolí

Bohužel pláž byla po celou dobu pobytu znečištěna řasami a chaluhami. Když se ji personál pokoušel vyčistit pomocí bagru, který přijel za pobyt 2x, voda v moři byla po dva dny hnědá, zkalená. Řas bylo skutečně tolik, že nebylo možné se kromě jednoho dne v moři plnohodnotně vykoupat. Když jsme jeli na výlet člunem, museli jsme se řasami prodírat. Na pláži u našeho hotelu řasy odklízeli pouze ručně, odváželi je na kolečku, což byla zbytečná práce, protože řasy se valily zpět dál. Nepřítomnost jednoduché mechanizace pro odklizení řas. Po celou dobu dovolené se linul od moře hnilobný zápach od naplavených a neuklizených řas. V areálu rezortu bylo uklizeno, probíhala zde pravidelný údržba.
10 %

Sport, volný čas

Animace v hotelu fungovaly dost náhodně. Pokud bychom si neřekli o lekci bachaty, pravděpodobně by vůbec animátor netančil. Ostatní představení (večerní) hodnotím jako zdařilá. Nelíbilo se nám, že během víkendu zabrali všechny bazény domorodí obyvatelé, chovali se neurvale, přehazovali nám ručníky z našich míst, apod. Koupali se v oblečení v bazénu. Na barech dostávali přednost v objednávání, k jídlu, které bylo podáváno u bazénu nebylo možné se dostat, protože místní během chvíle vše snědli. V bazénu nebylo opravdu k hnutí. Skrz hotel jsme odjeli na výlet na Saonu. Organizace cesty byla hrozná. V minibuse jsme čekali hodinu na parkovišti. Neustále k nám chtěli dát další členy svozu, ale nebylo zde pro ně místo. Toto se opakovalo několikrát. Při následném vyložení v přístavu jsme čekali další hodinu na přímém slunci, nikdo nám neřekl, za jak dlouho se pojede. Bylo nám přislíbeno, že na Saoně budeme 3 hodiny, nakonec jsme tam byli necelou hodinu, což je dost málo na to, že to byl celodenní výlet a za poměrně velké peníze.
90 %

Strava

Velké fronty u jídel vždy, když přijeli místní obyvatelé. Nelogická organizace stravování - několikrát jsme u různých číšníků objednávali pití, bylo nám doneseno až napotřetí. Přes velký počet návštěvníků nám bylo pití doneseno až po dlouhé době. Poslední den jsme se k pití nedostali vůbec. Pití nosila pouze obsluha, tudíž nebylo možné, abychom si jej donesli sami. Kávu jsme večer již nedostali. Jídlo bylo ale chutné. Džusy dělali i přímo z ovoce. Ovoce bylo výborné. Na výběr bylo i velké množství zákusků.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou