Recenze hotelů

Egypt, Ras Alas Sad Bay

Lazuli Hotel Marsa Alam

90 %
  • R. �.
  • 28.04 - 05.05.2022
Zájezdy do hotelu

Bylo to super

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 90 %

    Pláž a okolí

  • 90 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Port Ghalib

Iberotel Costa Mares

100 %
  • J. N.
  • 07.05 - 12.05.2022
Zájezdy do hotelu

Tomuto hotelu není co vytknout, vše perfektní, dovolenou jsme si užili.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 90 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Caves Beach Resort - Adults only

100 %
  • R. E.
  • 11.05 - 21.05.2022
Zájezdy do hotelu

Suprrrrrr

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 80 %

    Pláž a okolí

  • 60 %

    Sport, volný čas

  • 80 %

    Strava

Egypt, Ras Alas Sad Bay

Club Calimera Akassia Swiss Resort

90 %
  • F. K.
  • 13.04 - 19.04.2022
Zájezdy do hotelu

Výborné pro rodiny s dětmi

  • 70 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 60 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Seagull Beach Resort

70 %
  • P. L.
  • 11.05 - 18.05.2022
Zájezdy do hotelu

Celkove hodnoceni odpovida cca 70%. More a plaz nas nadchlo. Jidlo prumer. Bazeny a animace me zklamala. 7 dni v tomto hotelu s manzelem a 5letou dcerou jsme stravili prevazne u more, na leve pisecne plazi, kde pristup do vody pusobi prirodne, pristup do vody super, vlny, lehatka, kousek snack bar, kde maji dost na vyber. Animace tragicke, program maji sice na nastence vyveseny, ale nedodrzuji ho, kazdy den je to jinak a prislo mi, ze to dost flakaji. Zase na druhou stranu vas nikdo nenuti do aktivit :-) mini disko kazdy den v 20:30hod. Vecer u jednoho z hotelu vetsinou ziva hudba. Wifi funkční u more zdarma. V lobby placena. Rekonstrukce casti hotelu, ale prace jim jde rychle. Delegat Ayman Mohamed - exim tour arogatni, nutil nas objednat zajezdy hned, ze pak bude jina cena... Nesmysly o tom, ze to mame ve smlouve, ze sleva se vztahuje pouze na prvni den. Vymyslelil si, ceny plati tak, jak jsou od eximu napsane, za 3 dny jsem ai u nej vylet koupila. Jeli jsme na Orange bay a bylo to super. Ostrov, snorlovani a delfini :-) Jedna cestujici zapomnela telefon v letadle a delegat nakonec rekl, ze ji nepomuze, protoze koupila zajezd pred nejakou znamou a ne pres cestovku... Kaskadovity bazen, horni cast pro děti , bez atrakci, ale dobra. Prostredni vstup schudky, hluboky. Super bazen je u noveho hotelu. Aquapark otevreny pouze 2hod dopo a 2hod odpo, mimo provoz do nej deti nesmi, ani se cachtat!!! Male skluzavky stav dobry, ale ze 2 toboganu, funckni jen jeden plus velka skluzavka, jeste jeden detsky bazen v budove, ale atrakce nefunkční. Jidlo standartni, porad se opakuje, ale velky vyber, kazdy den jsme se najedli, snidane jsou slabsi. Hriste a zoo jsme skoro nevyuzili. Jeste bych pochvalila zahradniky a uklizece. Oba odvadi skvelou praci. Zahrada, keriky, zahony krasne upravene a pokoje ciste! Velikost hotelu je příjemná, spojeny stary a novy seagull, takze je kam se projit. Hotel v centru, i na hlavni ulici se da v pohode vyrazit.

  • 70 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 60 %

    Sport, volný čas

  • 70 %

    Strava

Egypt, Makadi Bay

The Makadi Palace

90 %
  • T. �.
  • 24.03 - 31.03.2022
Zájezdy do hotelu

Krásné prostředí.

  • 70 %

    Služby hotelu

  • 80 %

    Pokoj

  • 80 %

    Pláž a okolí

  • 70 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Makadi Bay

The Makadi Palace

70 %
  • L. F.
  • 10.04 - 17.04.2022
Zájezdy do hotelu

Jedná se o velký hotelový komplex umístěný téměř na severním okraji Makadi Bay (2. hotel od kraje). Součástí hotelu jsou 4 velké bazény, jedno malé dětské brouzdaliště a několik restaurací / kaváren. Hotel se nachází přímo u moře s přístupem buď přes pás korálů, nebo po dlouhém molu. Podél moře se dá dostat k dalším hotelům. Svou pozicí je hotel více exponován v případě větrného počasí (vítr většinou ze severu) oproti dalším hotelům směrem dále na jih zátoky. Celkový dojem – byli jsme spokojeni, ale ne nadšeni.

  • 80 %

    Služby hotelu

  • 80 %

    Pokoj

  • 70 %

    Pláž a okolí

  • 70 %

    Sport, volný čas

  • 70 %

    Strava

Egypt, Marsa Alam

Three Corners Sea Beach Resort

60 %
  • J. K.
  • 11.05 - 18.05.2022
Zájezdy do hotelu

Bohužel jeden z nejhorších pobytů v Egyptě co jsem zažil

  • 60 %

    Služby hotelu

  • 70 %

    Pokoj

  • 30 %

    Pláž a okolí

  • 40 %

    Sport, volný čas

  • 50 %

    Strava

Egypt, Makadi Bay

Stella Gardens Resort & Spa - Makadi Bay

100 %
  • T. P.
  • 26.04 - 03.05.2022
Zájezdy do hotelu

Velmi krásný hotel, v druhé radě, nicméně autobus cely den pendluje recepce/moře. Vyhrivany bazén, skvělý animační tým a opravdu velmi bohatý a měnící se buffet. Za nás moc doporucuji - jen opravdu počítat s delší vzdálenosti od moře.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 90 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 80 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Siva Grand Beach

10 %
  • �. D.
  • 01.05 - 08.05.2022
Zájezdy do hotelu

Pokoj špinavý,služby otřesné na takové dovolené jsem byla naposled.

  • 10 %

    Služby hotelu

  • 10 %

    Pokoj

  • 10 %

    Pláž a okolí

  • 10 %

    Sport, volný čas

  • 10 %

    Strava

Egypt, Marsa Alam

The Three Corners Happy Life Beach Resort

50 %
  • j. m.
  • 09.03 - 19.03.2022
Zájezdy do hotelu

testovani recenzi - nefunguje vkladani obrazku od zákazníků. obrazek skrine jsem vlozil rucne v adminu

  • 50 %

    Služby hotelu

  • 50 %

    Pokoj

  • 50 %

    Pláž a okolí

  • 50 %

    Sport, volný čas

  • 50 %

    Strava

Egypt, Ras Alas Sad Bay

lti Akassia Beach Resort

90 %
  • A. B.
  • 07.05 - 08.05.2022
Ubytování do hotelu

Hotel Lti Akassia a Calimera Akassia Beach resort je velice krásný hotelový komplex. Zahrady krásné. Aquapark pro děti úžasné vyžití. Co se týká pokojů vždy nádherně uklizené. Číšníci se starají o spokojenost, snaží se splnit co na očích vidí. Plavčici dbají na bezpečnost - Youssef, Ali, Ahmed, Mahmúd a Rafat a při výletech na Mangrove Bay se člověk cítí v bezpečí. Pomůžou když je potřeba. Na recepci paní- slečna Timea se také snaží pomoct v případě potřeby. Jediná vada na kráse je minidisco, kvalita je úplně na minimu. Animátoři nedokážou získat pozornost dětí. Všechno působí chaoticky. Dokonce i časově je vystoupení - ořezané. Velké zklamání. Celkově mám z pobytu úžasný pocit a určitě se do hotelu vrátím. Jeden bod odebrán právě za kvalitu minidisco

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 70 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Hurghada

King Tut Resort

80 %
  • M. N.
  • 16.04 - 27.04.2022
Zájezdy do hotelu

Menší hotelový komplex v egyptském stylu. Mně se líbil moc zejména pro klidnou atmosféru, nádherné moře a perfektní, stylovou atmosféru. Pro vyhledávače luxusu nedoporučuji ;-) My máme preference jiné a přílišná okázalost nás spíše obtěžuje než nadchne ;-)

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 60 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 50 %

    Sport, volný čas

  • 60 %

    Strava

Egypt, Makadi Bay

The Makadi Palace

40 %
  • J. K.
  • 02.05 - 07.05.2022
Ubytování do hotelu

V Makadi Palace jsem byl celkem třikrát. Buhužel kvalita šla po COVIDU výrazně dolů. Hlavně co se týká personálu. Dříve velmi příjemný personál je dnes neochotný, bez bakšiše ani ránu. Protivný je i fakt, že vás obsluha na pláži prostě nepustí někdy po páté hodině do moře, přestože se stmívá až za 3 hodiny, nechápu. Recepční hotelu vám na začátku dá schválně nejhorší možný pokoj na konci areálu s výhledem na silnici. Po tučném bakšiši proběhla dvojí výměna na lepší. Ne na perfektní, protože celý hotel je poměrně zanedbaný. Když vám náhodou teče teplá voda, tak zase slaboučkým proudem, když náhodou funguje klimatizace, tak zase vrčí a teče do škříně na oblečení, apod. Všude je v období po COVIDU cítit snaha očidit co se dá. Drinky téměř bez alkoholu do nejmenších možných plastových kelímků, Mojito vyloženě vtipná záležitost, zelená chemická průhledná voda bez čehokoliv. Jídlo je chudé, bez chuti. Po COVIDU se výrazně zhoršily i restaurace s částečným doplatkem. Je jedno jestli jíte v orientální nebo thajské restauraci, všude dostanete hodně podobné maso v univerzální hnědé omáčce. Jediné místo, kde se dá jíst a kde byl i letos personál stále příjemný, je částečně doplatková restaurace Botanical Garden. V podstatě jsme za celý pobyt měli jediné opravdu výborné jídlo v Samak Sea Food Restaurant, komplet placené, večeře pro dva 90 Eur. Co se hostů týká, tak v předchozích letech drtivě převládali něměčtí turisté, to se také bohužel změnilo, vžrazně přibylo Rusů a všichni víme, jak se většinově chovají. Pro srovnání nabízím naší zkušenost se sousedním hotelem Makadi Spa, kde jsme letos bydleli prvních pár dnů. Tento hotel je dražší, jídlo jen o něco lepší, ale celková úroveň je o úplně něčem jiném. Tady se o vše, včetně hostů, starají s absolutní péčí. Celkově musím konstatovat, že co se týká Makadi Palace hotelu, tak velká škoda a promarněná příležitost. Hotel má potencionál jedinečné atmosféry, architektura i dechberoucí zahrada v celém areálu nemá v Hurghadě konkurenci. Bihužel vše kazí absence údržby a školení personálu.

  • 30 %

    Služby hotelu

  • 40 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 70 %

    Sport, volný čas

  • 40 %

    Strava

Egypt, Makadi Bay

The Makadi Palace

40 %
  • J. K.
  • 24.04 - 01.05.2021
Ubytování do hotelu

V Makadi Palace jsem byl celkem třikrát. Buhužel kvalita šla po COVIDU výrazně dolů. Hlavně co se týká personálu. Dříve velmi příjemný personál je dnes neochotný, bez bakšiše ani ránu. Protivný je i fakt, že vás obsluha na pláži prostě nepustí někdy po páté hodině do moře, přestože se stmívá až za 3 hodiny, nechápu. Recepční hotelu vám na začátku dá schválně nejhorší možný pokoj na konci areálu s výhledem na silnici. Po tučném bakšiši proběhla dvojí výměna na lepší. Ne na perfektní, protože celý hotel je poměrně zanedbaný. Když vám náhodou teče teplá voda, tak zase slaboučkým proudem, když náhodou funguje klimatizace, tak zase vrčí a teče do škříně na oblečení, apod. Všude je v období po COVIDU cítit snaha očidit co se dá. Drinky téměř bez alkoholu do nejmenších možných plastových kelímků, Mojito vyloženě vtipná záležitost, zelená chemická průhledná voda bez čehokoliv. Jídlo je chudé, bez chuti. Po COVIDU se výrazně zhoršily i restaurace s částečným doplatkem. Je jedno jestli jíte v orientální nebo thajské restauraci, všude dostanete hodně podobné maso v univerzální hnědé omáčce. Jediné místo, kde se dá jíst a kde byl i letos personál stále příjemný, je částečně doplatková restaurace Botanical Garden. V podstatě jsme za celý pobyt měli jediné opravdu výborné jídlo v Samak Sea Food Restaurant, komplet placené, večeře pro dva 90 Eur. Co se hostů týká, tak v předchozích letech drtivě převládali něměčtí turisté, to se také bohužel změnilo, vžrazně přibylo Rusů a všichni víme, jak se většinově chovají. Pro srovnání nabízím naší zkušenost se sousedním hotelem Makadi Spa, kde jsme letos bydleli prvních pár dnů. Tento hotel je dražší, jídlo jen o něco lepší, ale celková úroveň je o úplně něčem jiném. Tady se o vše, včetně hostů, starají s absolutní péčí. Celkově musím konstatovat, že co se týká Makadi Palace hotelu, tak velká škoda a promarněná příležitost. Hotel má potencionál jedinečné atmosféry, architektura i dechberoucí zahrada v celém areálu nemá v Hurghadě konkurenci. Bihužel vše kazí absence údržby a školení personálu.

  • 30 %

    Služby hotelu

  • 40 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 70 %

    Sport, volný čas

  • 40 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

10 %
  • R. R.
  • 27.04 - 04.05.2022
Zájezdy do hotelu

Hotel jedna velká katastrofa, švabi na pokoji. Strava každý den to stejné. Neochotný personál. NEDOPORUČUJI - nejhorší dovolená v Egyptě

  • 10 %

    Služby hotelu

  • 10 %

    Pokoj

  • 70 %

    Pláž a okolí

  • 10 %

    Sport, volný čas

  • 10 %

    Strava

Egypt, Ras Alas Sad Bay

Club Calimera Akassia Swiss Resort

90 %
  • J. M.
  • 21.04 - 01.05.2022
Ubytování do hotelu

naprosto super dovolená, v moři je udělaná laguna na koupání, takže i když byla na mole červená vlajka a nemohlo se potápět, dalo se v pohodě koupat. Největší mínus hodnotíme nedostatek toalet v komplexu, ale už budovali u pláže nové tak se to časem asi zlepší. a také nefunkčnost barů v aqua parku a v amfiteátru na večerní program nebyl bar žádný.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 90 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Makadi Bay

Jaz Makadi Star & Spa

100 %
  • I. S.
  • 23.04 - 30.04.2022
Zájezdy do hotelu

Nejlepsi dovolená jakou jsem zažila

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 80 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 80 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Arabia Azur Resort

100 %
  • A. S.
  • 13.04 - 27.04.2022
Ubytování do hotelu

Starší hotel, ochotný personál, pestré aktivní vyuzžití volného času, skvělá starva

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Arabia Azur Resort

90 %
  • A. S.
  • 13.04 - 27.04.2022
Ubytování do hotelu

Krásné koupání, skvělé aktivity, dobré jídlo

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 90 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava