Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
60 %
12.6. - 3.7.2021
Tento hotel jsme si vybrali proto, že byl dobře hodnocen, ale za těch 20 let co do Egypta jezdíme byl nejhorší. I když jsme se tam setkali s lidmi, kteří v tomto hotelu byli před 3 a 4 lety a říkali, že to bylo úplně jiné. Hlavním problémem se kterým jsme se v Arabelle setkali byli Egypští hosté bez testů a neočkovaní proti COVID, kterých tam byla nejméně polovina z hostů a navíc se střídali po 3-4 dnech. Nechodili jsme ani do bazénu ani na večerní program, kde se zdržovali. Vedení hotelu to neřešilo i když jsme na to manažery upozornili. Vzhledem k tomu, že hotel má 4 bodovy a dvě jídelny (jedna byla využívána jen na večeře) bylo by se alespoň částečně řešení našlo, že by je dávali do jedné budovy a jídelny, když nemají testy. Byla jsem se podívat na pláži vedlejšího hotelu Arabie, ale tam to nevypadalo jako u nás. Hotel je postaven jako Egyptská vesnička, takže pohled na hotel je pěkný, skládá se ze 4 budov 2 bazénů a dětského bazénu.
60 %

Služby hotelu

Kladně musíme ocenit služby našeho uklízeče, animátorů, recepčních kteří byli velmi ochotní a vyšli vám vstříc, dále prvních 14 dnů obsluze na pláži a obsluze baru na pláži. Změnou obluhy pláže a baru nastala změna k horšímu. Místní v jídelně předbíhali, ale ne vždy to řešili při výdeji jídla i když měli, mnohdy dělali, že to nevidí. Jelikož místních byla nejméně polovina hostů v hotelu, nebylo to příjemné. Manažeři to také neřešili.
80 %

Pokoj

Uklízeč byl velmi starostlivý, nelze mu nic vytknout. Pokoj má starší ale zachovalý nábytek, ale je velmi tmavý, jelikož jsou zde dost malá okna v nichž je barevné sklo. Pokoje jsou malé a jelikož jsou postele na vyvýšeném místě (2 -4) schody, tak pod nimi dva lidé neprojdou. Vždy vozím sprej na hmyz, zde byl potřeba. Pokoje jsou obložené dřevem a když si něco položíte na stolek v okamžiku je to plné kousavýcch mušem. Velkým problémem byla klimatizace, která byla umístěna za hlavami u postelí. když byla puštěna více začlo vám být na posteli chladno, když jste ji dali na méně bylo v další části pokoje dusno.
80 %

Pláž a okolí

Pláž byla hezká s pozvolným vstupem do moře. Prvních 10 dní byla plážová obsluha dobrá, dalších 10 dní, kdy dali jinou obsluhu to bylo mnohem horší např. v moři nechal naplavené nečistoty atd.
100 %

Sport, volný čas

O volný čas se animátoři velmi dobře starali. Ráda chodím na cvičení v bazénu, ale zde jsem byla v bazénu jen první den. Po zjištění velkého množství místních, kteří se zdržovali u bazénu, někdy se to tam černalo, v celotělových plavkách jsem do bazénu již nešla. Na WC jste je nepotkali, ale v bazénu byli i hodinu, lze předpokládat kam chodili. Pokud chtělo jít do bazénu v tričku děvčátko, které mělo více opálená záda bylo vykázáno.
70 %

Strava

Jezdíme do Egypta mnoho let a navštívili jsme několik hotelů, ale zde byla strava nejhorší. Přišlo nám, že stravu přizpůsobili spíše Egypským hostům, kterých tam bylo mnohhem více než bývá zvykem, strava byla hodně kořeněná tím jejich kořením a výběr byl mimo snídaně malý. Při snídani v půl desáte už nedosmažili ani ty jejich zeleninové karbanátky. V jídelně často předbíhali Egypští hosté, někdy je napomenula obsluha při výdeji jídla, ale většinou jste museli sami. V jídelně jsou skla a jídlo vám vydává kuchař.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (4)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
27.4. - 11.5.2022
Příjemná dovolená, vše čisté, jídlo vynikající
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
29.12. - 8.1.2022
Malebný resort - střední velikosti s úžasným personálem a delegátem.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
23.10. - 30.10.2021
Uklizeno, milý personál...
100 %

Služby hotelu

30 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
42 %
9.4. - 19.4.2015
Hotel nás sklamal. Recenzie nezodpovedali skutočnosti - je to hotel hlavne pre nemeckých seniorov, ktorí ho navštevujú pravidelne aj viackrát v roku a preto sú aj služby prispôsobené ich potrebám a personál sa tak aj správa. Starší hotel v štýle núbijskej dediny. Je dosť rozsiahly, ak vás ubytujú v pavilónoch A alebo B máte všade dosť ďaleko, preto hotel neodporúčam ľuďom s pohybovými problémami. Čistota hotela je priemerná, určite má čo zlepšovať. V blízkom okolí je možnosť nákupov za prijateľné ceny.Stravovanie v hlavnej reštaurácii bolo na veľmi nízkej úrovni, hluk, nedostatok miest, smrad z kuchyne a z grilovania, neupratané stoly, neochotný personál - všimnú si Vás len za bakšiš. Strava hlavne v štýle fast-food - hranolky, hamburgery, vyprážané jedlá, čo mnohým klientom vyhovovalo, ale nám určite nie. Talianska reštaurácia pekná, príjemný personál, chutná strava, ale skromný výber. Bohužiaľ bola otvorená len počas večere. Navštívili sme aj á la carte reštauráciu v nákupnom centre pred hotelom. Kvalitné jedlo, príjemná obsluha, nápoje za poplatok. Vrelo odporúčame všetkým, ktorí sa chcú slušne a hlavne kultúrne navečerať.
42 %

Služby hotelu

42 %

Pokoj

42 %

Pláž a okolí

42 %

Sport, volný čas

42 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou