Celkový dojem smíšený. Nadherná zahrada, přívětivý personál, užasný výhled z balkonu na moře a bazény. Nikdo nepožadoval bakšiš, naopak, velmi milé chování číšníků. Přístup do moře dobrý, po pár metrech bylo vody po prsa a dalo se plavat. A tahle mělčina se táhla pře půl zálivu, proto to byl ráj kejtařů a když foukalo, bylo jich tam fakt dost a bylo co pozorovat. Kdo však chce pozorovat rybičky musí jinam. Nejsou tam žádné. Jídlo bylo jak kdy. Každý den grilovaná kuřata, vetšinou dobrá, ale dva dny tak suchá, jako by byly opakovaně přihřívané. Každý den smažené kousky ryby. Výborné chuti, vždy čerstvě smažené, ale každý den tatáž ryba, žádná pestrost, když jsme u moře, že? Výborné bylo hovězí i skopové a denně tatáž játra. Příloh bylo hodně a různých směsí zeleniny s nudlemi taky, ale vůbec vzhledově nelákavé a podobně i chutnaly. Ovoce bylo trochu - nakrájené pomeranče a zelené melouny dobré, hrozno bylo odstopkováno a kuličky nevábné, datle byly dva dny výborné, pak asi jiná dodávka a byly nezralé a trpké. Khaki byla katastrofa - snad z nějaké výprodeje, pohnilé, potlučené, nebrali si je ani místní. Nejhorší byla ale úroveň stolování. Talíře na jednom konci jídelny, sůl a koření taky tam a vysypané na talířku. Lidé si to nabírali prstama a přebylek nadrobili zpět na talířek. Bylo to takové domácké, ale evropani to raději nepoužívali. Žádné ubrousky. Brala jsem si papírové ručníky z WC, abych měla do čeho utřít prsty po jídle. Jeden číšník si toho všiml a vždy nám ubrousky donesl, když nás viděl. Na veškeré nápoje měli malé plastové kelímky. Nastěstí jsme měli svoje hrnky (máme rádi čaj z velkého hrnku ke snídani a všude v Egyptě mají ty malé kávové), takže jsme si je nosili sebou celý den a coly nebo pivo si nechali načepovat do nich.
Hlad ani žízeň jsme neměli, ale jídlo nenadchlo a poprvé jsem na allinclusive nepřibrala ani deko. Zákusků bylo na pohled velmi moc, ale v podstatě to byly tři druhy těsta jen jinak obarvené.