Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
40 %
15.3. - 25.3.2018
Nemáme vysoké nároky, do Egyptu jsme jeli za potápěním a hotel pro nás byl jen místo na přespání . Očekávali jsme teplou vodu, čistou postel a funkční klimatizaci. Z toho byla splněna ta čistá postel. A jako bonus přidán čilý ruch od skorého rána na sousedícím staveništi. Hotel nemá vlastní pláž, a volný vstup pro ubytované je na vzdálenější, ne moc hezké, veřejné pláži. Tím že hotel v podstatě mele z posledního a nemá téměř žádné hosty, tak zas byl klid, a ocenili jsme prázdnou jídelnu. Tento hotel už určitě nikdy nenavštívíme.
40 %

Služby hotelu

Hotel mele z posledního, málo hostů málo personálu a služby tomu odpovídaly.
30 %

Pokoj

Po příchodu na pokoj jsme zjistili, že neteče teplá voda a nefunguje klimatizace. Vodu opravili, klimatizaci ani přes dvě urgence ne. Naštěstí noci nebyly až tak horké, tak se to s otevřenými dveřmi na balkon a hojně užívaným repelentem dalo vydržet. Po několika dnech jsme objevili v koupelně několik exemplárů hmyzu nápadně podobajícího se švábům. Splachování bylo "na heslo", záchod občas přetejkal, občas nesplachoval. Okna jsme měli do ulice, kde už od skorých ranních hodin probíhaly hlučné stavebné práce.
30 %

Pláž a okolí

Hotel nemá vlastní pláž, ráno vám akorát vystaví vstupenku na veřejnou pláž vzdálenou cca 300-400 m v marině. Tato za moc nestojí. Byl odliv a cca 300 m je voda jen po kolena. My jsme ji využili jen jednou. Další dny už jsme trávili na lodi v rámci potápění tak to pro nás nebyla priorita.
50 %

Sport, volný čas

Měli jsme vlastní program, tak nemůžu posoudit.
70 %

Strava

Vzhledem k tomu že v hotelu bylo max 10 hostů tak rozsah stravování tomu odpovídalo. Byl menší výběr, to co podávali ale bylo chutné. Vadilo nám, že ke snídání ani jednou nebyl jogurt.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (5)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
50 %
14.11. - 28.11.2023
Hotel na 1 noc
10 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

10 %

Sport, volný čas

50 %

Strava

Zobrazit více
50 %
7.12. - 21.12.2017
starší hotel, ktorý potrebuje rekonštrukciu, ale výhodná poloha,neďaleko je Marína s množstvom kaviarní, kde si môžete posedieť pri drinku bez hluku a prachu,raňajky veľmi slabé, ovocie len mandarinky, aj to nie každý deň a s obmedzením a zelenina tiež slabá ponuka,večere celkom dobré, ovocie obmedzene mandarinky,pomer cena a kvalita neprimeraná, pláž mimo hotel asi 500m, Papas beach vstup z Maríny,
50 %

Služby hotelu

50 %

Pokoj

40 %

Pláž a okolí

0 %

Sport, volný čas

30 %

Strava

70 %
19.10. - 22.10.2017
Útulný hotel, v centru Sakaly, kousek od Mariny, čistý s hezkým bazénem. Pokoje hezké, čisté, jen stravování velmi slabé. Personál fantastický, příjemný a usměvavý.
70 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

40 %

Sport, volný čas

40 %

Strava

Zobrazit více
60 %
2.12. - 13.12.2015
Ze strany CK vše fungovalo perfektně. Hotel, obsluha v hotelu a okolí hotelu není nejlepší, ale také jsme vybírali laciné ubytování a Egypt je jedno velké staveniště. Hotel není vhodný pro rodiny s dětmi. Hotel vhodný asi jen pro dospělé, je tu pouze bazén a kulečník. Okolí hotelu je staveniště, ale je to blízko na hlavní třídu, pokud někoho baví nakupování.
60 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

60 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

Zobrazit více
77 %
14.12. - 21.12.2014
Doporučuji bezdětným párům, seniorům a těm, kteří se potřebuji levně nebo i krátkodobě ubytovat a hlavně těm, kteří chtějí být co nejblíže centra zábavy , barů a obchodů. Byla jsem z pobytem spokojena.Strava formou švédských stolů a velmi chutná, dostatek ovoce .Pokud nejste opravdu vybíraví, tak se chutně najíte.Snídaně jsou bohaté.Polopenze je dostačující. Tento hotel je umístěn v dobré lokalitě, v centru Hurghády.Restaurace , bary, dostupnost obchodů pěšky cca 150 m a jste na hlavní třídě.Nejznámější a nejnovnější pěší zóna zvaná NOVÁ MARINA je vzdálena cca 200 m od hotelu.Zde naleznete spousta barů,pořádají se tu i různé zábavné akce.Z pokojů umístěných směrem k moři je vidět přímo na tento přístav, v noci je pěkně osvětlen a dýchá z něj atmosféra nočního života .Mezi hotelem a Marinou je trochu nevábný pozemek..., ale to je Egypt a prostě to sem patří.Milovníci této země to nevnímají.
77 %

Služby hotelu

77 %

Pokoj

77 %

Pláž a okolí

77 %

Sport, volný čas

77 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou