Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
4.7. - 11.7.2019
Recenze R.
Nemám moc ke srovnání s ostatními destinacemi v Egyptě rozhodně platí, že hvězdičky se nedají srovnávat s evropskými. Doporučuji pro velmi ale opravdu velmi klidnou dovolenou (začátek července cca 40-50 hostů pro kapacitu pokojů 150+). Odhlédnu-li od problémů s pokojem prostě jednoduchý dobrý hotel - žádný luxus nečekejte.
80 %

Služby hotelu

Personál přátelský a vstřícný, angličtině jsem rozuměl s vypětím sil. Nabízeli ruštinu, ze které jsem už opravdu hodně zapomněl. Občas někdo trochu zvládá základy němčiny.
40 %

Pokoj

Ačkoliv objednávku jsem psal pro 2 dospělé a 2 děti věku 13 a 11 let byl mi nabídnut 1 pokoj, který jak jsem zjistil až na místě nebyl uspořádáním příliš vhodný. Nechápu jak je možné že takováto objednávka mohla být přijata bez jakéhokoliv upozornění. Na recepci ve 3 hod. ráno nám nabídli zpočátku pouze jednu přistýlku (a to dostali bakšiš 5$ hned s pasem) s tím že "menší dítě (opakuji 11let) může spát s Vámi na velkém dvoulůžku". Přistýlky jsme po chvíli dohadování a prohlídce pokoje dostali dvě čímž se pokoj zcela zaplnil. Delegát druhý den nic nevyřešil dva pokoje nebyli objednané (byť byl hotel poloprázdný) větší pokoj/apartmán by byl +70EUR/den. Rozhodně doporučuji v podobném případě oželet dětskou slevu a vzít dva pokoje - některé by měli jít propojit vnitřkem. Trochu lituji že jsem se nezajímal i o "doplatek" za druhý pokoj. Ale na pokoj si stejně chodíme jen na chvíli odpočinout od sluníčka a vyspat se takže jsme se s tím všichni nějak srovnali.
90 %

Pláž a okolí

Hotel jsem vybíral pro doporučený domácí útes, který byl opravdu pěkný, a umístění blízko poměrně známé Blue Hole - výlet bych doporučil i když lépe bych si pohlídal čas strávený samostatným šnorchlováním bez toho aby mě někdo tahal za sebou jen abych byl už "z vody". Pokud bych se vracel výlet bych si domluvil v obchůdku se suvenýry v hotelu případně s majitelem wellness centra. Na pláži dopoledne je pravidelně větrno. Pokud jste nadšeným šnorchlařem je vhodnější si přivstat a jít brzy ráno než začnou vlny a vítr (snídaně jsou do 10 hod :-D ) slunce dopadá do vody pod mnohem lepším úhlem než odpoledne, kdy se vítr a vlny opět utiší.
70 %

Sport, volný čas

V Egyptě mi stačí šnorchlování, menší ale dostatečný (při dané obsazenosti) bazén. Fitness koutek který bývá někde uveden je "skleník 20m2 v Egyptě na pláži" - zavřený. Nedokážu si představit kohokoliv, že tam cvičí - jedině snad v noci. Volejbalové hřiště - neviděl jsem že by někdo využil přeci jen teploty nad 40°C touze sportovat nepřidají. Pár "prolízek a houpaček" pro malé děti. Služby Lagoona Divers - potápěčského centra jsem nevyužil i když recenze na ně jsem našel dobré.
80 %

Strava

Strava dobrá menší výběr, ale to jsem věděl a neměl jsem výhrady, příjemně překvapilo víno v rámci All-In obědů a večeří.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
80 %
8.2. - 22.2.2022
Josef V.
Letěli jsme kvůli potápění a to bylo na sto procent.
60 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více
90 %
31.3. - 8.4.2019
Recenze R.
Let s přestupem v Istanbulu je špatný. Už nikdy takto do Egypta nepoletím a dám si na to pozor, abych si neobjednala takový zájezd. Byla jsem v Egyptě už 23x, ale nikdy nebyl let s přestupem, tak jsem to ani nepředpokládala a nebyla u výběru pozorná. Marika Peterková
100 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

0 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou