Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
60 %
22.6. - 6.7.2018
Čekala jsem od toho asi víc...
80 %

Služby hotelu

Personál přátelský, se vším ochotně pomohl. Recepční řešila problémy ihned, komunikace zcela bezproblémová. Wi - fi na recepci fungovala dokud se nepřipojili více než dva lidé. Poté byla zoufale pomalá a prakticky se na ní nedalo dělat vůbec nic.
50 %

Pokoj

Pokoj útulný, čistý. Dojem bohužel kazily proležené postele a zámek, který fungoval na dobré slovo. Uklízečky uklízely každý den, bohužel balkon vynechávaly, židle i stůl byly při příjezdu velmi špinavé.
70 %

Pláž a okolí

Pláž byla pěkná, nepřeplněná, voda čistá a osvěžující. Velmi blízko hotelu byla bohužel i hlučná dálnice a železnice. Což ale asi bude problém všech hotelů v Letojanni.
50 %

Sport, volný čas

Vesnička Letojanni je opravdu maličká, pobřežní promenáda má cca 2,5km, takže toho nebylo moc k vidění. Na druhou stranu se jedná o klidné letovisko a v místě dobře funguje vlaková i autobusová dobprava. Obě stezky vedoucí do hor uvedené na turistické mapě, kterou jsem obdrželi v místním infocentru neexistovaly. Resp. po několika málo km prostě skončily. Najít alespoň 10 km na běh, kde by nejezdilo moc aut bylo velkým dobrodružstvím.
50 %

Strava

Strava víceméně chutná asi odpovídá místním zvyklostem, na moje poměry obrovské množství oleje ve všem. Snídaně bufetové, večere servírované - dva chody, zeleninový bufet a dezert. Čekání než číšníci obslouží všechny hosty bylo každý večer zdlouhavé. Ryby často rozmražené, těstoviny obvykle výborné.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
80 %
25.8. - 1.9.2019
Hotel přímo u pláže a promenádě , personál hotelu příjemný a ochotný. Pokoje vybaveny starším nábytkem, ale na přespání (přes den jsme tu stejně nebyli) dostačující. Úklid každý den.Škoda jen že není na pokoji internet. Večeře výtečné, snídaně trošku slabší, ale odpovídající ceně. Pláž čistá - slunečníky a lehátka za poplatek 6 euro na osobu.Moře fantastické - teplé a čisté.
70 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou