Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
5.1. - 12.1.2017
Recenze R.
Vacsi hotel na vynikajucom mieste pri dlhej pieskovej plazi a promenade po ktorej sa dostanene az k velkym pieskovym dunam. Planovana rekonstrukcia pre letom 2017.
100 %

Služby hotelu

Boli sme tam testne pred velkou planovanou rekonstrukciou zo 4 hviezd na 5 hviezd. Myslim ze po rekonstrukcii bude hotel este vyhladavanejsi a rozhodne by som tam isiel este raz.
100 %

Pokoj

Odporucam si priplatit za izbu s vyhladom na more. Stoji to naozaj za to. Vyhlad na more aj miestnu promenadu
100 %

Pláž a okolí

Mega vyhoda hotela je jeho poloha hned pri velkej pieskovej plazi, oproti hotelu je vacsie nakupne centrum. Pozicali sme si hned auto a chodili na vylety po ostrove. Odporucam ist do botanickej zahrady, Plamitos parku a kopec inych moznych vyletov ktore naozaj stoja za to. Samozrejme nielen v lete odporucam destinaciu navstivit aj v zime.
100 %

Sport, volný čas

Vynikajuca poloha na vylety po ostrove, moznost vyuzit MHD zastavku odkial za dostanete naozaj vsade po ostrove. Lepsia volba je si prenajat na par dni auto. Nevedel som si zvyknut na to ze auto sa na noc nezamyka :)
100 %

Strava

Kazdy den bola tematicky ina kuchyna. Od Talianskej az po Japonsku. Velmi bohate bufetove stoly doplnene o gril a tematciky jedla v dany den. Od rucne vyrabanych cestovin az po sushi. Osobne som pocitoval zavyslost na hovadzom vyvare ktory bol k dispozicii kazdy vecer. Brali sme to ako pripravu personalu na prechod na 5 hviezd.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
77 %
7.7. - 17.7.2013
Recenze R.
Hotel je veľmi dobre situovaný, priamo na pláži s výhľadom na oceán, personál milý, snaživý, okolie hotela je udržiavané. Hotel by som doporučila aj rodinám s deťmi z dôvodu pieskovej pláže ako aj starším ľuďom - môžu sa poprechádzať pri pláži hotel je ako jediný v Maspalomas situovaný priamo na pláži, všetky izby majú výhľad na oceán, pri hoteli je veľký supermarket, reštaurácie, možnosť odvoesť sa taxi k Faro na promenádu za 7 Sur
77 %

Služby hotelu

77 %

Pokoj

77 %

Pláž a okolí

77 %

Sport, volný čas

77 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou