Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
30 %
13.2. - 20.2.2018
Recenze R.
Jedním slovem KATASTROFA ,pokoj zatuchlý, opadaná omítka ,stopy po zatečení, okno zatlučené překližkou nešlo otevřít,klimatizace nefunkční,bez lednice jelikož jsem diabetik nutně jsem potřeboval uložit inzulín v chladnu,ve skříni dvě ramínka jestli se ta díra ve zdi dala nazvat skříní,police na prádlo žádné,prádlo jsme z kufrů ani nevybalili aby nechytlo plíseň vlastně nebylo ani kam uložit,televizor nefunkční.Personál v recepci neochotný, tři dny jsme strávili pochodem mezi pláží a recepcí než nám vyměnili pokoj,asi to tam mají tak zavedené že po příjezdu vás ubytují v takové hrůze, neudělali to jen nám ale i ostatním turistům(Kanaďanům a dalším)Jídlo výběr celkem dobré ale stále studené.Neočekávali jsme za tuto cenu žádné zázraky ale skutečnost byla daleko horší. CLUB KAREY UŽ NIKDY VÍCE !!!!!
20 %

Služby hotelu

10 %

Pokoj

První pokoj Hrůza a katastrofa,připadali jsme si jako v nějaké kůlně.Po výměně za tři dny se to již dalo snést.Pokojská OK ručníky čisté každý den.
80 %

Pláž a okolí

Chybí odpadkové koše na pláži,odpadky se válí kolem ,hlavně po místních a ruských turistech.Co si přinesu měl bych také odnést.Málo lehátek, a slunečníků,oceán teplý a krásný.
40 %

Sport, volný čas

Chtěli jsme se podívat do Havany ale s tou výměnou pokoje jsme již na ten výlet nemělí chuť
40 %

Strava

Obsluhující personál ochotný,snaží se,jídlo ale většinou studené.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
24.4. - 8.5.2018
Markéta S.
Za nás opravdu krásná dovolená. Záleží co od dovolené chcete. Hotel není rozhodně evropský standart, nicméně bydlíte asi tak 25 kroků od moře, pokoje mají velké terasy, nicméně je potřeba se připravit, že některé věci nebudou tak jako u nás, kdo zažil průměrný Egypt nebude překvapen. Dle rad cestovatelů z Kuby jsme si vezli toaletní papír a dezinfekční ubrousky, ubrousky nebyli potřeba, pokoj byl uklizený, čistý, nicméně toaletní papír, za našich 14 dní opravdu 2x prostě nebyl :) Pokoj tedy za mne nejslabší, sice velký a prostorný, nicméně když jsme přijeli byl vlhký a v koupelně plíseň, hned jsme šli na recepci a snažili se nám pomoct, bohužel neměli volný pokoj, tedy vlhkosti jsme se pomocí klimatizace zbavili celkem rychle, nicméně plíseň v koupelně jsme museli do rána přežít, hned brzo ráno ji pani uklízečka odstranila dezinfekcí, jako kompenzaci jsme dostali výlet po Varaderu. Je určitě dobré umět alespoň základy španělštiny, personál je milí snaživí, anglicky umí velmi průměrně, se španělštinou pořídíte o dost lépe. Co se týče služeb delegáta vůbec jsme ho neviděli, co nás dost překvapilo, tak jsem ani neměli žádný společný meeting. Dostali jsme na letišti do obálky informace a telefonní čísla, která ale nebyla na konkrétního delegáta, ale na Tui centrálu ve Veraderu, v podstatě nám to nevadilo, na výlety jsme jezdili s Kanadskou cestovkou Sunwings a naprostá spokojenost, jen v den odletu jsme měli mít připraven na recepci čas, kdy nás vyzvednou a žádná informace tam nebyla, byli jsme tedy trochu nervozní, v ČR byl státní svátek tedy nikdo nekomunikoval, ale po několika pokusech jsme se dovolali do Tui a ti nám dali informaci, kdy nás vyzvednou a dopraví na letiště. Takže co se organizace týče je to hodně na samostatnosti. Co se hotelu týče, jak jsem již psala hotelový pokoj je nejslabší článek, pláž krásná, doporučují vzít si vlastní plážové ručníky, na pokoji jsou pouze malé koupelnové. Pláž máte skoro sami pro sebe, jídlo velmi dobré, zase ale píši, že za nás. V jiném komentáři tady se dočtete, že hrůza, záleží co jíte. Je tam hodně zeleniny a ovoce, dělají hodně mořské plody, maso, není výběr v pečivu, snídaně stejné každý den. Co se týče toho, že objevíte zamíchaná jídla ze snídaně na oběd, to není tak úplně pravda, ale pokud jsou ráno vajíčka natvrdo a nesní se, tak pak je na oběd třeba vajíčkový salát, ale jinak jsou jídla čerstvá. Za mne tedy pokud nečekáte luxus a chcete si užít Kubu se dá opravdu užít hezká dovolená, plná zážitků. Pokud jste sportovci, je tam krásná trať na běh, chodila jsem běhat skoro každý druhý den.
80 %

Služby hotelu

50 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

20 %
14.2. - 28.2.2018
Pavel G.
Hotel má potenciál, ale zatím jej nedoporučuji. Od centra Varadera je velmi daleko, zmíněný 1 km v popisu není správný. Ubytování je v cca 30 budovách rozptýlených na pláži. Hotel nemá internet, dokonce ani telefon v recepci. Pokud chcete objednat např. elektrický vozík na přepravu, musíte dojít na recepci. Zastávka autobusu u hotelu není, takže pokud chcete někam do Varadera, musíte použít taxi - auto nebo koňský povoz. První noc jsme dostali naprosto nefunkční pokoj, dveře do koupelny a na toaletu byly čestvě natřené, ještě lepily, zámek nebyl, takže nešly ani zavírat. Záchod nesplachoval. Na recepci jsme pak slyšely podobné stížnosti i od jiných klientů. Zdá se že mnoho klientů dostalo na první noc velmi špatný pokoj a pak jim tedy vyhověli a přestěhovali je. Hotel údajně otevřel po 2leté přestávce a pomalu se dává do pořádku, ale v některých případech velmi neodborně. Celkem v pořádku jsou pokoje v sekci 5,12 a 13.
20 %

Služby hotelu

30 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

30 %

Sport, volný čas

20 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou