Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
30.1. - 7.2.2018
Januar je na Kube nestabilne pocasie a skor chladnejsie pre tych, kt sa chcu slnit ci kupat. Na hoteli sme stravili 8 dni, z toho 4 dni boli pod mrakom s obcasnym mrholenim a hlavne silnym vetrom. Hotel je otvoreny:recepcia, chodby. Preto pri silnom a studenom vetre mate pocit,ze ste niekde v Norsku na lyzovacke, nakolko je v celom hoteli prievan a za oknom hvizdal vietor. Bola nam zima. Pocas tychto dni sme si nalanovali vylet do Havany a na karibsku cast (krokodilia farma, Zatoka svin, skanzem indianskej dediny).
100 %

Služby hotelu

Myslim, ze sa vsetci snazia, ale je evidentne, ze ocakavaju tip za kazdu sluzbu. Nejde o chamtivost, skor nevyhnutnost, nakolko mesacny plat casnika je 20 CUC (cca 20€) a stat sa spolieha na prispevky navstevnikov. Hotely su totiz statne a teda aj zamestnancov plati stat. Na hoteli je zmenaren, kt sme vyuzivali. Napoje maju uzasne, vcetne kavy.
80 %

Pokoj

Izba bola po prilete sklamanim.Boli sme pripraveni na to,ze 5 * hotel na KUbe treba brat s rezervou a naozaj, i napriek tomu ,ze tento hotel je jeden z najnovsich, zodpoveda 3,5* podla europskych pravidiel. Zhrdzavene nocne ampy, oskrete stoliky, odpadavajuca omietka na chodbach,...Pocas nasho pobytu malovalie niektore casti hotela, zhodili otrasny napoly rozpadnuty luster na recepcii...Urcite to vsak nie je nic hrozne, na druhy den uz tieto veci neriesite. Treba poveat, ze cisto bolo.
90 %

Pláž a okolí

Plaz je pekna, je plna vyplavenych musli, malych koralov. Niekde je vstup asi na sirku metra obtiazny kvoli nalavenym kamenom. Lehatok je nadmieru, slnecnikov pomenej. Pri bazenoch slnecniky vobec nie su. Kazdy navstevnik dostava aj plazovy uterak.
90 %

Sport, volný čas

klasika:volejbal, zumba, mali byt aj lekcie spanielciny,....
100 %

Strava

Strava bola vyborna, siroky vyber. Ako ale pri kazdom AI, mate po 3 dni pocit,ze jete stale to iste dookola. Vyskusali sme aj a la carte, trosku to spestri stravu,aj ked sme nemali pocit, ze menu zodpovedalo danemu typu restauracie. Na vylety sme si dali zabalit balicky.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (5)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
60 %
12.5. - 30.5.2023
Hotel odpovídá tak 4
60 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

100 %
16.2. - 24.2.2017
Super pobyt.
100 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

20 %
29.10. - 31.10.2018
Hotel absolutně neodpovídá ceně ani popisu. Na Kubě jsme vystřídali několik ubytování a Melia Marina bylo jediné zklamání. Personál byl odměřený bez jakékoli snahy zákazníkovi pomoci a když už, za všechno chtěli peníze. To jsme přitom na Kubě mnohokrát zařizovali dopravu, ubytování, restaurace, výlety a vždy byli všichni ochotní. Pokoj byl na první pohled hezký, nicméně nebyl čistý a byly zde nepohodlné postele. hotelové restauraci byl pro nás problém vybrat jídlo na kterém bychom si pochutnali, dalo se jíst jen něco jako pizza a rýže s kuřecími odřezky. Nic nebylo čerstvé a všude byl nepořádek. U bazénu neměli skoro žádné drinky na výběr s tím, že prý už všechno došlo a tak to bylo kdykoli když jsme na tento bar přišli. K tomu zakalený bazén (s tím jsem se ještě nesetkala) a špinavá pláž. Hotel určitě nedoporučuji a jsem ráda že jsme z Kuby navštívili jiné hotely a místa, protože jinak bych se na Kubu nechtěla vracet.
10 %

Služby hotelu

50 %

Pokoj

20 %

Pláž a okolí

30 %

Sport, volný čas

10 %

Strava

100 %
23.7. - 30.7.2018
po prohlídce Varadera jsme museli uznat, že tento hotel patří k těm hezčím a i svou polohou k těm lepším hotelům
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

Zobrazit více
90 %
16.2. - 24.2.2017
Hotel je jeden z najlepších vo Varadero. Musíte však počítať, že je posledný, keďže má prístav. Cesta do centra Varadero trvá hip - hop autobusom asi 30min. Zastávka autobusu je cez cestu oproti hotelu. Pred hotelom stoja taxíky, ktoré Vás kedykoľvek odvezú. Hotel je čistý a personál veľmi príjemný. Pri hoteli je bazén s barom a animačnými programami. Pláž s plážovým barom a reštauráciou asi 10min peši, no jazdí z hotela na pláž autíčko, ktoré Vás naberie kdekoľvek po ceste.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou