Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
28.4. - 2.5.2023
Slusny hotel v Bugibbe 29.4 plavat v Malte, parada
80 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (11)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
80 %
31.8. - 5.9.2023
V cenové relaci pěkný hotel s příjemným personálem
100 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

40 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

Zobrazit více
50 %
20.10. - 27.10.2022
To najlepšie majú apartmany za sebou. Čisté ale opotrebované.
70 %

Služby hotelu

50 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

Zobrazit více
60 %
16.10. - 20.10.2022
Chýbajú tam paplony na izbe,sú tam len deky, ktoré myslím,že nikdy neboli oprane.
60 %

Služby hotelu

30 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

40 %
20.9. - 27.9.2022
Hotel je starý, zašlý. Při odjezdu mi na recepci řekli, že transfer na letiště bude v 11 hodin. Řidič přijel v 10,30, z recepce mi zavolali. Než jsem sešla z páteho patra hotelu Cardor, prošla chodbou, kolem bazénu a halou, řidič odjel. Měla jsem pak problém dojet na letiště.
60 %

Služby hotelu

30 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více
80 %
3.9. - 10.9.2022
Starší hotel odpovídající ceně. Vchod otevřen cca do 15h, pak se muselo obcházet přes recepci hotelu Canifor. Výhodou, že 1 z bazénků měl slanou mořskou vodu.
80 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více
30 %
15.8. - 22.8.2022
Neodporúčam!!! Hotel bol starý, neopravený, namiesto apartmánu v hoteli Cardor sme dostali 1 izbu v hoteli Canifor. Keď sme žiadali o vysvetlenie bolo nám len povedané, že sme zadarmo dostali lepšiu izbu v lepšom hoteli. Komunikácia s cestovkou bola veľmi náročná, zdĺhavá, nereagovali na telefonáty, nakoniec sme sa dohodli na tom, že si pôjdeme pozrieť pôvodnú izbu a dohodneme sa, ale pani na recepciu v dohodnutý čas ani neprišla čakali sme tam 30 minút a telefón ani nezdvihla. Ozvala sa nám až o 24 hodín. Izba bola stará, upratovali nepravidelne, na celej izbe bola funkčná len 1 zástrčka, čo na 3 ľudí je značne nepraktické. Klíma bola strašne hlučná a ani poriadne nefungovala. Nábytok starý, stolička sa rozpadala, takže ste na nej radšej ani nesedeli aby ste si neublížili. Bazén bol malý, a lehátka pri bazéne špinavé.
10 %

Služby hotelu

10 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

10 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
70 %
23.7. - 30.7.2022
Jednoduché vybavení pokoje, ale funkční a čisté
70 %

Služby hotelu

50 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

40 %
7.7. - 14.7.2022
Room was a bit depressing. With air conditioning was it acceptable. We could use a pool outside and staff was very kind. The hotel corresponded to the low price of booking. We were all days outside, so it was ok. We had food, beds, shower... Bu it is nothing for demanding people.
30 %

Služby hotelu

30 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

40 %

Sport, volný čas

40 %

Strava

Zobrazit více
80 %
18.7. - 25.7.2020
Cena odpovídá kvalitě, pro nenáročné klienty. Apartmán byl čistý, možnost využívání bazénu hotelu Canifor, který má společnou terasu. Ideální výchozí pozice pro další poznávání ostrova, v blízkosti je vše. Autobusové nádraží, dětské hřiště, restaurace všude po okolí plus blízko k moři. Pláže jsou skalnaté, ale u náměstí je menší pláž písečná vhodná pro děti.
80 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

80 %
8.6. - 18.6.2018
spokojný až na nezabezpečený transfer na letisko
70 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

60 %
24.6. - 8.7.2017
Vedle hotelu spoustu obchodů a restauraci. V městečku je hodně míst pro koupáni a taky jedna malá písčitá pláž vhodná i pro male děti.
50 %

Služby hotelu

50 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

50 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
PlaneGarance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
CompassNejvětší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
CardRezervace online s možností platby platební kartou