Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
12.11. - 22.11.2023
Hotel se rekonstruuje, takže za našeho pobytu byl v době od 8 do 16 hodin hluk.
100 %

Služby hotelu

Všechny služby v hotelu fungovaly perfektně. Recepce, pokojská i v restauraci. Navíc personál zvládal vše s úsměvem. Zejména bych pochválil personál v restauraci. Jídlo bylo výborné a velký výběr u bufetu ráno i večer. A číšnický personál skvělý, zvládal i návaly hostů a mimořádné situace. Extra pochvala pro tým pana Leeta a servírky pí Marii a pí Sussan.
100 %

Pokoj

Pokoje s balkonem a koupelnou jsou komfortní a prostorné a dobře vybavené (minibar, rychlovarná konev a nádobí na čaj). Velmi pečlivě uklízené a čisté.
70 %

Pláž a okolí

Pláž s pohodlným vstupem do moře je cca 1 km, nejbližší "žebřík" do moře tak 500 m. V okolí jsou restaurace i obchody.
70 %

Sport, volný čas

V případě užívání hromadné dopravy (pokud chceme navštívit zajímavosti ostrova) je třeba počítat s velkou časovou náročností. Například cesta od hotelu k megalitickým chrámům na jihozápadním pobřeží trvá min. 2 hodiny a zpět ve špičce více než 3 hod. přičemž jde o vzdálenost méně než 30 km.
90 %

Strava

Velmi pestrá nabídka bufetu, jídlo dobré.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (13)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
70 %
17.11. - 21.11.2022
velký pokoj, starší nábytek, ve vnitrobloku málo světla
70 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

40 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

90 %
15.12. - 19.12.2021
Výborný hotel ak chcete chodiť na výlety
90 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

30 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
90 %
26.3. - 2.4.2022
Příjemný hotel za skvělou cenu. Poměr cena kvalita tedy perfektní.
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
90 %
2.10. - 9.10.2021
Krásné
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více
90 %
2.10. - 9.10.2021
Hotel byl starší, ale čistý a udržovaný. Pokoj byl velmi prostorný, úklid pečlivý, denně probíhala výměna ručníků. V areálu jsou dva venkovní bazény, jeden vnitřní s vířivkou a velmi pěkné fitness centrum. V souvislosti s COVID-19 byla všechna jídla podávána formou bufetu, ale vše včetně kávy u snídaně bylo vydáváno obsluhou, díky čemuž se občas v jídelně tvořily u výdeje jídla fronty. Personál byl velmi ochotný. Každý večer v hotelu byla živá hudba. V místě hotelů je skalnaté pobřeží se vstupem do moře většinou přes schůdky. Na Maltě jsou i pěknější písčité pláže, ke kterým lze dojet autobusem. Začátkem října mělo moře teplotu kolem 27 stupňů.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

50 %
18.10. - 25.10.2019
S touto CK ani zprostředkovatelem už nikdy více!!! Delegáta jsme ani neviděli, na transfer do hotelu jsme čekali přes hodinu. Šílené. Lepší jet na vlastní pěst. Vyjde to úplně na stejno. Jinak hotel byl OK jen ta strava by mohla byt trosku lepší.
80 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

30 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

90 %
6.7. - 16.7.2019
Celkově příjemná dovolená, jídlo v hotelu vynikající. Pláž která je blíž k hotelu se nám moc nelíbíla, ale vzdálenější (asi 15 min pěšky) je krásná, moře čisté
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
24.8. - 31.8.2019
hezký, čistý hotel. Výborný absolutně ochotný personál
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
50 %
10.6. - 17.6.2019
hotel celkově ok jen služby recepce a okolí hruza
20 %

Služby hotelu

0 %

Pokoj

20 %

Pláž a okolí

40 %

Sport, volný čas

20 %

Strava

Zobrazit více
80 %
7.7. - 14.7.2018
Hotel se sice starším zařízením,ale velký, dobře klimatizovaný pokoj s ledničkou a balkonem. Měli jsme "pouze" polopenzi, ale vrátili jsme se o dvě a půl kila těžší. Při večeřích nám hráli na klavír a personál byl velmi ochotný. Studená voda se sirupem či ovocem, byla vždy při příchodu do hotelu osvěžující. Cca 800 metrů pláž, kde byli i malé lagunky na hraní pro děti v moři a i přístup ze schodů, kterou denně hlídali plavčíci s první pomocí. Tato pláž má status modré vlajky. Večer na střeše hotelu zábava, karaoke, oldies, s výhledem a i míchanými drinky. Jediné co nám kazilo dovolenou, že tento hotel (ale i mnohé jiné) jsou využívány krátkodobými jazykovými školami, tady převážně dětí z Francie a ty byli do noci velmi hlučné na balkonech. Takže jsme si i na ně stěžovali na recepci. Jinak za nás můžeme hotel velmi doporučit.
80 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

90 %
4.11. - 11.11.2017
městský hotel, převažuj britská klientela. krásný bar a bazén na střeše, bary,dětská herna
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

0 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
90 %
24.6. - 1.7.2017
Hotel bol super. Využili sme aj teplé bazény v suteréne a aj bazén hore na streche. Ľudia v hoteli boli milí a ústretoví. Jedniné čo nám vadilo bolo, že sa večera podávala iba do 21:00. Nám by vyhovovalo aspoň do 22:00, ale to je detail.
80 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

90 %
6.1. - 13.1.2017
Krásná dovolená. Doporučuji všem.
80 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
PlaneGarance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
CompassNejvětší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
CardRezervace online s možností platby platební kartou