Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
30.6. - 10.7.2017
VÝBORNÁ DOVOLENÁ, ALE NE VHODNÁ PRO MALÉ DĚTI
100 %

Služby hotelu

v mezích možností vše ok, ovládač na televizi za 10 Euro záloha, chytá se čt 24, NEKUPOVAT ŽÁDNÉ VÝLETY V HOTELU!!! jsou o 50% dražší, stačí zajet na Kos , bus zastávka kousek od hotelu za necelý 5 Euro pro 2 osoby zpáteční jízdenka (kupuje se v recepci), zakupte si zájezdy tam, příklad - Bodrum 15 Euro, 3 ostrovy 20 Euro.
90 %

Pokoj

čistý, vždy uklizený, fén, velký balkón, šňůra na prádlo, klimatizace zdarma
100 %

Pláž a okolí

kousek od hotelu, přes silnici, jak uvedeno v ostatních komentářích, 2 pláže - modré slunečníky za poplatek 5 euro komplet slunečník + 2 lehátka, nebo vedle Ammos beach - luxus lehátka, slunečník - musíte si zaplatit pití v ceně 5 Euro (nikoliv centů, jak se uvádí v komentářích, aneb přišli na to, že vyčůraní češi chtějí mít vše zdarma), takže koly za 5,60 a můžete tam ležet celý den a kolik je vás pod slunečníkem je jedno. Obsluha až ke slunečníku, live DJ, v neděli velká beach party, takže dost hlasitá hudba. Tedˇ to nejdůležitější!!! Moře je krásně čistý, průzračný, bez jediné řasy, ale LEDOVÝ JAK LED, byli jsme tam prvních deset dní v červenci, voda se neohřeje, je to tak dobrý pro otužilce. Přístup dobrý, doporučuji boty do vody, kamínková pláž , po pětí metrech hloubka. Pro malé děti nevhodné.
80 %

Sport, volný čas

doporučuji si vzít s sebou tenis. raketynebo na pinčes, hráli jsme každý večer tenis - zdarma, minigolf ne zrovna super podmínky na zálohu, večer klid, žádný trapný animace, úterý večer řecký večer - pouze keyboard ,
100 %

Strava

výborná, hlavní jídla pokaždé jiná, snídaně vždy stejná (britská), saláty vždy stejný, každý si namixuje svůj, tzaziki vynikající, pití klasika, i vína, velká spokojenost, za ty peníze odpovídající kvalita, vše doplňováno, bez front, zmrzlina v poledne, večer, v 5 hod u baru, svačinky párečky v těstícku během dne, v 6 sladké pečivo, jídlo celý den,
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
80 %
16.6. - 23.6.2023
Služby touroperatora DerTour nestály za nič. Na letisku ťažko dohľadateľný. Vôbec nás neinformovali o transfere na letisko cestou späť. Cez webovú aplikáciu sa to nedalo dohľadať, lebo to nefungovalo. Telefonáty počas pracovnej doby nedvíhali, na e-maily ani SMS nereagovali. Keď som nakoniec cez SOS číslo zavolal, tak pani celá podráždená, že mám si to nájsť cez webovú aplikáciu, ktorá mi dávala, že žiadny transfer sa nenašiel. Nakoniec mi to s veľkou neochotou povedala. Ja si zase vravím, UŽ NIKDY VIAC DERTOUR.
90 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

10 %

Pláž a okolí

60 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou