Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
29.4. - 10.5.2023
Příjemné ubytovací zařízení, které tvoří jedna budova s apartmány, dvě menší se studii, bazén a bar. V blízkosti se nachází obchody, restaurace a několik barů, odkud se již v tomto období večer ozýval hluk. V hlavní sezóně místo není určené pro ty, kteří upřednostňují poklidnou dovolenou. V těsné blízkosti (100-200 m) je několik rozestavěných domů, kde se denně včetně víkendů pracovalo, od osmé hodiny ranní až do večera rušil hluk ze stavebních strojů, posezení na terase přes den vyloučeno.
90 %

Služby hotelu

Velmi příjemný a nápomocný majitel a personál.
90 %

Pokoj

Jednoduché studio s terasou. Pohodlné postele, jednoduše, ale dostatečně vybavený kuchyňský kout, příjemná terasa. Vše upravené a čisté.
50 %

Pláž a okolí

V okolí pláží všude v Pefkosu se staví nové hotely. Prakticky z každé pláže je slyšet hluk ze stavebních strojů. Na plážích a v jejich okolí se povaluje spousta odpadků. Splašky tečou přímo do moře, vzhledem k absenci čističky vody v při tak velkém množství hotelů je to celkem nechutné. Najít v moři ryby téměř nelze. Šnorchly nechte doma :)
10 %

Sport, volný čas

Patřím k těm, kteří rádi chodí a plavou, nevyužívám žádné nabídky tohoto druhu. Těžko lze považovat za sport jízdu na vodním skútru, je to spíš rušivý prvek.
100 %

Strava

Pobyt byl bez stravy.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou