Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
31.7. - 7.8.2021
Skvely hotel a misto pro dovolenou s malymi detmi.
80 %

Služby hotelu

Personal byl velmi mily a ochotny. Velmi bohaty animacni program - zejmena pro male deti. Odpoledne kolem bazenu chodil maskot tucnaka, detske pisnicky a tanecky kolem pate odpoledne, po veceri minidisco a shows. 2x tydne v poledne u bazenu workshop pripravy sangrie a paelly. - vynikajici.
40 %

Pokoj

Pokoj byl velmi velmi maly a ponekud starsi svym vybavenim. Misto manzelske postele dve jednoluzka na zelezne konstrukci, vrzaly a stale se rozjizdely. V koupelne zapachal odpad. Lozni pradlo nebylo vymenene ani jednou za cely tyden pobytu (+ pouze prosteradlo na prikryti, zadna deka, prikryvka). Vyzadana pristylka pro batole uz neco zazila, ale mela uchazejici matraci. Kazdodenni uklid, vymena rucniku, toaletni potreby.
90 %

Pláž a okolí

Krasna piscita plaz s velmi pozvolnym vstupem do vody, idealni pro male deti. Plaz je cista, moznost lehatek a slunecniku za poplatek. Cca 10 minut chuze mestem od hotelu.
100 %

Sport, volný čas

Vyborne vyziti pro male deti - v hotelu skluzavky, hriste, miniclub, hry, pujcovna kocarku, detske zidlicky…
100 %

Strava

Strasne moc nam chutnalo, vse bylo vynikajici! Mistni suroviny (pecivo, syry…), vyborne cerstve dzusy ke snidani, velky vyber, vse top! K veceri cca 3x tydne tematicke vecery (spanelsky, asijsky), opet vyborne.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
1.7. - 9.7.2012
Celkově dovolenou hodnotím pozitivně. Strava výborná, servis v hotelu velmi dobrý, všichni ochotní. Mohu doporučit i pro rodiny s dětmi. Výlety jsme si zajišťovali sami.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou