Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
23.9. - 30.9.2018
Velmi příjemný hotel, žádné davy (možná díky termínu na konci září). Všichni mluví anglicky i německy. Hotel čistý, bazén krásný, okolí klidné. Na pohled z okna na moře dlouho nezapomeneme. Pokud se budeme na Mallorcu vracet, Ivory bude naše první volba.
100 %

Služby hotelu

Napoprvé nám přidělili špatný pokoj (měli jsme objednán výhled na moře, dostali jsme do ulice), ovšem po reklamaci pokoj po chvíli vyměnili za správný. Na konci pobytu jsme potřebovali vytisknout boardingpass, zcela bez problému zařídili. Stejně tak, když jsme nedostali informaci o zpátečním transferu (pozor - dobré je vytisknout si transfer voucher od cestovky 2x, poprvé ho seberou při cestě do hotelu a pak nemáte potřebné kontakty a identifikátory).
100 %

Pokoj

Krásný pohodlný apartmán, pro dva lidi luxusní. Úžasný výhled na moře. Hluk z animačních pořadů skončí kolem 22h. Z vedlejších pokojů jsme neslyšeli vůbec nic. Trochu otravuje kouření sousedů na balkonech.
90 %

Pláž a okolí

Na pláži nejsou sprchy, nicméně pláž je natolik blízko u hotelu, že lze bez problému využít sprchy u hotelového bazénu. Slunečníky a lehátka na pláži za poměrně vysoký poplatek, ale to je dnes už také běžné.
80 %

Sport, volný čas

Služby animátorů jsme nevyužívali, ale nabídka byla slušná. Posilovna malinká, wellnes jsme také nezkusili. Přes ulici půjčovna kol, menší nabídka pro velké lidi. Dalo se sehnat jinde, půjčoven je v okolí dostatek.
100 %

Strava

K snídani obrovská nabídka všeho, na co si člověk vzpomene. Sice každý den velmi podobná, ale pokaždé lze nakombinovat jinak. K večeři výběr menší, ale vždy bylo něco výjimečného a my se skvěle najedli.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
21.6. - 28.6.2024
Super
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

100 %
21.9. - 28.9.2019
Oproti mé loňské recenzi se nic nezměnilo, jsem ráda, že jsme si znovu vybrali tento hotel. A na Mallorce je pořád co poznávat, zažívat a ochutnávat!
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou