Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
10.8. - 24.8.2018
Budovy, areál, bazény, vnější bar, recepce ... atd v pořádku, udržované, čisté, se zelení. Apartmán designově proveden a příjemně zařízen. Recepce většinou obsazena, recepční ochotný. Stav Apartmánu a služby hotelu ale neodpovídající. (více dále) WiFi funkční u vysílačů přes týden. O weekendu se do areálu sjelo značné množství příbuzných či známých s dětmi. Ty beznadějně přetížily wifi. Připojení bylo nemožné. V apartmánu wifi nefukční po celou dobu. Po vyklonění z okna či balkonu bylo možno se přes týden připojit s minimální rychlostí a sílou signálu.
30 %

Služby hotelu

Apartmán měl v úvodu množství závad typu nefunkční zámek balkonových dveří, nedovírající koupelnová skříňka, protékající splachovač záchodu, stojící voda okolo záchodu kapající od připojení, nefunkční mikrovlnka, nefunkční lampičky u postelí, vypadnutý pant dvířek kuchynské linky, hlasitě vrzající kliky všech dveří, mravenci v kuchynské lince, scházel fén, zásuvky byly uvolněné a trčely asi 10 cm od zdi s přístupem ke kabelům .... atd. Další 3 dny chodil technik a postupně opravoval. Vždy mu něco scházelo a ukázal se až po další urgenci. Opravy ve tmavé disgnové koupelně byly provedeny bílým silikonem způsobem "Pat a Mat" Rozetření prstem, kousky i na sklech sprchy, zamazaná deska pod umyvadlem ..... atd. Kapitola sama pro sebe byl úklid. Apartmám byl při přijezdu uklizen, ale skla sprchy byla zašedlá od vodního kamene. Za celé 2 týdny uklízečka nevstoupila do apartmánu, vyjma stížnosti po týdnyu, kdy jsem na recepci žádal výměnu ručníků a ložního prádla. To se stalo ještě v ten den. Byla i setřena podlaha a vyneseny odpadky. Jediný krát za celý pobyt. Co se na recepci neurguje, to host nemá. Ze tří zadání se provede jedno, další je na další urgenci. Zažil jsem na recepci rozčilené angličany a milí nebyli. Přitom uklízečky "kmitaly" kolem ubytovaných turků. Na pokoje cizinců ale čas neměly. Ještě k bazénu. Bazény i okolí byly krásné, ale lehátek málo. A najednou o weekendu, pro místní bylo lehátek dvojnásobek. V pondělí už zase jen asi 20 ks na celý areál o cca 50 apartmánech a 150 - 200 ubytovaných.
90 %

Pokoj

Nebýt neumělých oprav sanity v koupelně, byl by apartmán špičkový. Postaven byl designově, osvětlení originální přímo ve stavebních prvcích, vybavení odpovídající.
90 %

Pláž a okolí

Pláž byla pokryta drobným štěrkem. Písek byl až v moři, pod hladinou vody. Na pláži byla hotelová lehátka zdarma, ale na to přišli i jiní, zejména místní a využívali toho. Ne vždy bylo volné lehátko. Moře bylo úžasně teplé, čisté a příjemné. Barvu vody určoval zvířený písek.
90 %

Sport, volný čas

Bazény byly pěkné a čisté. Lehátek málo. Nic jiného jsme v areálu nevyužívali. V okolí je množství cílů výletů. Fethiye nabízí mnoho restaurací, promenád, obchodů ...
50 %

Strava

Stravu jsme měli vlastní. Nemohu hodnotit.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou