Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
18.9. - 25.9.2017
Výborná rodinná dovolená v příjemném resortu . Ideální pro rodiny s dětmi hledající hlavně bezchybně fungující, plně zařízený resort. Pro zamilované dvojice toužící po výletech po okolí, večerních procházkách v turistických letoviscích a nočním životě nedoporučuji. Rusky hovořících turistů snesitelné množství. Převaha Britů, Dánů, Švédů. Občas čeština. Tento kosmopolitní mix drží úroveň hostů celkem vysoko.První hotel, u kterého si umíme představit, že se do něj v létě ještě opět vrátíme.
90 %

Služby hotelu

Moderní komplex. Úroveň vcelku odpovídá 4* v Evropě. Vzhledem k pobytu s malým dítětem jsme nevyužili zdaleka všechny služby které hotel nabízí. Personál na velmi dobré úrovni. Přestože byla již polovina září, tak stále pracující na plné obrátky. Zvládali i večerní nápor v restauraci. Úklid v areálu také vzorný. Angličtina na komunikativní úrovni u většiny personálu (tam kde je potřeba). Spropitné nevyžadováno, pokud dáte, žádná větší změna přístupu nenastane, ten je již beztak na velmi dobré úrovni. Animační programy v angličtině a švédštině (případně dánštině).
90 %

Pokoj

Vkusně a moderně zařízený. Pro pobyt s dětmi by mohlo být více šatních skříní. Doporučuji si připlatit za větší rodinný apartmán (umístěné v třípatrových domech v zahradě resortu). Pokud máte kočárek, tak si určitě dohodněte (přímo s hotelem nejlépe přes facebook) ubytování v přízemí - domky nemají výtah! Klimatizace OK, koupelna prostorná, využili jsme i vanu (koupání dětí). Úklid bez připomínek.
80 %

Pláž a okolí

Písčitá, místy malé oblázky, dlouuuuhááááá (cca 8km). Modrá vlajka. Výtka k počtu lehátek a slunečníků - nicméně vzhledem k tomu, že na pláži kladou želvy vajíčka (v podstatě jste v CHKO), tak není možno umístit více vybavení. Plážový bar není přímo na pláži (důvodem opět příroda), nýbrž za terénním zlomem - cca 100 metrů od lehátek. Ráno standardní "ručníkový lehátkový souboj" hlavně s rusky hovořícími turisty. Preferovali jsme spíše ležení v areálu hotelu.
90 %

Sport, volný čas

Z názvu hotelu jasně dané zaměření. Děti od 3 do 15ti let si najdou vždy nějakou zábavu. I pro malá miminka a batolata však k dispozici bazén(ek) a krytá lehátka. Večer i program pro dospělé. Animátoři velmi dobří (v porovnání s Řeckem, Egyptem či jinými tureckými resorty). Absence pulzujícího turistického centra nám nevadila. Vesnička (Sarigerme) s kočárkem pěšky cca 20 minut ( případně dolmušou za pár Lira). Na "hlavní třídě" několik obchodů standartní turistické vábičky - snad krom kabelek nemá cenu nic jiného kupovat). Jednou týdně trh. Doporučujeme výlet dolmušou (místní MHD) do "okresního města" Ortaca - zde již ceny standardní a výběr (hlavně textil) neskonale větší a kvalitnější. Hledejte obchody s názvem DeFacto a Waikiki. (Obdoba našeho HM a CaA). Sezónní slevy ještě o 50% levnější než při slevách v ČR. CCa 45minut autobusem.
90 %

Strava

Zatím nejlepší z navštívených resortů. Tématické večery, jehněčí, skopové, hovězí, kupodivu se našlo občas i vepřové maso. Kuřecí samozřejmě nejvíc. Výtka jenom k dětskému jídlu - dětský bufet sice vybaven hezkými židličkami se stolečky, ale doporučujeme spíše stravu pro dospělé. I když chápu, že i na hranolkách s kečupem a špagetách se dá přežít celý týden. Za nás dětské jídlo asi nejslabší část dovolené. jídlo pro dospělé bez výtek.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
5.9. - 12.9.2019
Báječné!
80 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

90 %
5.9. - 12.9.2019
Po dvou letech opět ve skvělém resortu. Proti poslední návštěvě žádná větší změna. Stále můžeme jen vřele doporučit. Nutno vzít si repelent! Komáři nás tento rok nepříjemně překvapili (minule vůbec nebyli). Byli jak v zahradě, tak na dětském hřišti i v amfiteátru. Hotel se snaží za pomoci pojízdného rozprašovače o jejich eliminaci, nicméně bez repelentů byl večer nemyslitelný.
80 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou