Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
15.6. - 22.6.2018
Osazenstvo hotelu bylo převážně turecké rodiny s dětmi, turisté tvořili tak 10%. Pokud chcete dovolenou s místní atmosférou v klidném až zastrčeném místě, s příjemným personálem, výbornou pláží a dobrým jídlem - doporučují.
100 %

Služby hotelu

Obsluha v hotelu byla velice ochotná, přejemná a přátelská. Na recepci 24 hod. někdo byl. Příjezd na místo byl kolem půlnoci - obsluha měla nachystaný sendvič na večeří, stejně tak pro noční odjezd měli nachystaný sendvič a nabídly taky kafe.
90 %

Pokoj

Pokoj byl velmi pěkný - dostatečně velký, dost úložných prostor, včetně ramínek ve skříní. Kromě ručníku do vybavení patřily jednorázové pantofle. Pokoj byl vybaven ledničkou, měl klimatizací a menší balkon se stolečkem a židlemi. Každý den kromě neděle pokojská v pokoji vytřela, ustlala postel a vyměnila ručníky, a jednou vyměnily taky pantofle. Dvě výtky: v rámci nastěhování umyvadlo v koupelně nebylo umyto nejlíp. Ta druhá - bylo až moc slyšet sousedy, obzvlášť jak chodí nahoře a z vedlejších balkonů.
90 %

Pláž a okolí

Pláž je přímo u hotelu - 200 metru od restaurace, lehátka a slunečníky v ceně, většinu dnů nebyl problém si najít volné lehátko - v hotelů bylo hodně hostů s dětmi a ty trávili většinu času u bazénů s tobogany. Pláž byla oblázková (šindel). Nicméně kousek podél pláže bylo možné najít taký písek. Umístění uprostřed ničeho - žádné přilehle hotely ani sousedící plážové resorty. Vstup do vody z mola, ale taky přístupné vstupy z břehů. Voda čistá. Minus - samotná pláž obsahovala sem tam odpadky poházené do kamínků, obzvlášť u lehátek. Jinak pláž je skvěla pro ty co hledají místo bez okolního ruchů a hotelových komplexů a chtějí klidné a zastrčené místo.
80 %

Sport, volný čas

Pro sportovní využití toho moc nebylo - kromě bazenu s tobogany, ale nabízí se track pro milovníky pěších tůr po přilehlým kopcům. Co se týče nákupů - v bezprostřední blízkostí hotelu je malý obchůdek s potravinami (opravdu mini) za místní ceny, jinak je lepší zajet si do Datči - minibus odjíždí přímo od hotelové brány aspoň jednou za hodinu a cesta stojí cca 7 lir a trvá asi 15 minut. Pro větší nákupy a návštěvu bazaru lze zajet do Marmarisu - nástup do minibusu z Datci do Marmarisu na dálnicí naproti přilehlému obchůdku (nezapomeňte na minibus mávat, staví na znamení). Ten vás doveze přímo do centru Marmarisu za 1 hodinu a asi 17 tureckých lir. Odjezd z Marmarisu z autobusového nádraží. Jízdní řád lze vyhledat na webových stránkách autobusové společností mezi Datcou a Marmarisem.
100 %

Strava

Kuchuň byla typická místní, výběr velký, chutnalo vše výborně. Nicméně moc obměňovaná nebyla. Na večeří byli většinou výběr ze dvou příloh a dvou masových jídel, dvě polívky, jinak nesčetné množství studených salátů a jídel.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
30.6. - 7.7.2018
Krásné místo
60 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více
90 %
19.6. - 26.6.2017
Za mě, krásná dovolena.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou