Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
21.6. - 5.7.2018
Naše nejlepší dovolená. Skvělý hotel, strava i pláž a moře. Velká spokojenost.
100 %

Služby hotelu

Všichni zaměstnanci velmi ochotní a vstřícní, milí a usměvaví.
90 %

Pokoj

Bydleli jsme v Royalu. Má větší balkóny, což jsme jako kuřáci ocenili. Také je tato budova taková klidnější. Postele OK, neproležené. Na balkoně i sušák na prádlo. Dostatek skříní. Malá chladnička. Jediné mínus - trošku nepraktické, že není v koupelně okno. Jinak super.
100 %

Pláž a okolí

Moře neuvěřitelně čisté a teplé. Překvapilo. Pláž nádherná. Jemný písek bez kamínků. To samé v moři. Na potápění to není, na dne je jen písek :o). Chytli jsme i krásné vlnky. Lehátka, slunečníky zdarma, ručníky také, lze každý den měnit, sprcha na pláži. Bar zahrnutý do All.
100 %

Sport, volný čas

Tobogány super. My měli vlny, tak jsme byli pořád v moři.
100 %

Strava

Velký výběr, tematické večery. Měli jsme i suši, tortilly, krůtu apod. Ke snídani palačinky, lívance, různé přílohy, spousta čerstvého pečiva. Ke každému jídlu min. 5 druhů ovoce, v poledne a večer dortíky, pudinky apod. U každého jídla spousta různě nakládaných věcí, ani nevíme, co to vše bylo: od oliv, paprik okurek, sýry něco jako balkán apod. Všude po areálu, v hotelu i v jídelně lednice s půllitrovými lahvemi k dispozici. V jídelně i na barech automat, kde si sami načepujete různé druhy kávy, horkou vodu na čaj, čokoládu, další automat na ovocné práškové limo (jablko, višeň, ananas, pomeranč). To jablko se fakt dalo. Jinak sprite, cola, fanta na barech čepují číšníci (nikdy jsme nestáli frontu, jsou rychlíci). Předposlední den jsem zjistila, že na baru v lobby mají i výbornou ledovou kávu. V areálu stánek s točenou zmrzlinou zdarma. Ta jediná nám nechutnala (vodová). U večeře byla kopečková lepší. Nejvíce jsme ocenili, že nikdo neřeší, jestli si vezmete ovoce či dortík s kávou na pokoj. Velká spokojenost.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (3)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
24.8. - 30.8.2023
Naša druhá dovolenka, všetko na 1*, perfektná strava, nádherná čistá pláž ️
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

10 %
6.7. - 16.7.2018
Hotel je ji 14 starý ale personál je velmi snaživý a ochotný. Katastrofa je agentura Airstop. Přeprodala mi zájezd od firmy GULET V hotelu ani nikde jinde nemá delegáta. Telefon nikdo nebere. Byl jsem sám s dcerou a musel jsem na kapačky do nemocnice a dcera 13 musela zustat sama. Rovněž s odjezdem byly velky problém
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

30 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

100 %
13.7. - 23.7.2016
Celkově moc hezká dovolená, byli jsme v tomto komplexu již 3x a zkusili si ubytování v Royalu, v Resortu i v Clubu. Všude se nám velmi líbilo. Ačkoliv komplex není nejnovější, přesto velmi doporučuji. Hotelový komplex se nachází v krásné zahradě, kde je množství bazénů, aquapark, bary u bazénů i na pláži, všude chladící boxy s balenou vodou, velmi čisto, neustále někdo uklízí.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou