Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
70 %
16.9. - 23.9.2019
Hotel je pekný a aj na peknom mieste. Väčšina hostí boli po rusky hovoriaci dovolenkári. More bolo veľmi príjemné a čisté. Dojem mi kazila izba, ktorú som nedostala takú ako som očakávala. Bali sme tu tri osoby. Tretia posteľ bola v rohu rozšírenej chodbičky pri vchodových dverách do izby bez okna a klimatizácie, čiže bez dostatočného vzduchu keď vonku bolo 32 stupňov. Po novom majú nemecké CK delegáta z radov domácich....máte uvedené číslo na ktoré máte volať v prípade potreby. Urobili sme tak cez recepciu a telefón nám nikto nebral, tak sme sa o lekára museli postarať sami. Do nemocnice v Kemeri je to iba 5min taxíkom a sú tam ústretový, vyšetria Vás a hneď cez cestu sa nachádza aj lekáreň. Buď to ide cez poisťovňu alebo si to zaplatíte sami a poisťovňa Vám to na základe potvrdenky preplatí. Ďalší nedostatok je poddimenzované množstvo plážových ležadiel, pre ktorý musíte vstávať skoro ráno a si obsadiť lebo Rusky hovoriaci turisti majú všetko pod kontrolou:)
70 %

Služby hotelu

personál je ústretový v rámci možností....horšie je keď Vám cez internet predajú niečo čo nemajú v ponuke....tak Vám ani personál nemôže vyhovieť hoci by chcel byť ústretový
30 %

Pokoj

nedoporučujem Family izby....nevhodná pre 3 osoby a viac osob. Pre dve osoby štandardná izba dostačujúca. Pozor na 5 poschodie otočené na vedlajšiu budovu-hučia tam komíny z kuchyne a padajú čierne spečence na dlažbu a zariadenie terasy.
70 %

Pláž a okolí

pekné more, výhľad na peknú prírodu a skaly, čo sa týka lehátok na pláži tak nedostačujúci počet. Viac turistov ako lehátok. Ľudia si v noci chodili rezervovať ležadlá. Prvý deň ak neprídete skoro ráno si obsadiť, tak ležíte na kameňoch. Lebo hotel je spriaznený s hotelom za cestou a odtial prichádzajú dovolenkári na našu pláž. Ležadlá sú natlačené vedla seba v 4 prekrytých radoch po 30 a dva rady neprekryté...čiže som odhadla 180 plážových lehátok....a aj keď zbadáte vedlajšie plážové lehátka volné tiež od Fame residence 5*ale kde majú čierny náramok, tak vám tam nedovolia si lahnúť lebo máte zlatý náramok alebo žltý Fame residence 4*.
70 %

Sport, volný čas

je tam možnosť užívať si plno vodných športov...chodia po pláži a ponúkajú rôzne atrakcie.....ja som si prišla len zaplávať a oddýchnuť....Najväčšia atrakcia sú asi hudobné pirátske lode........ s mládežou, ktorá si ide zatancovať. Niekedy ich vypláva aj 5 za sebou. Najväčšia je MEDUSA.
100 %

Strava

strava bola rozmanitá , chutná a dostačujúca....
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
5.10. - 12.10.2023
Hotel pěkný, hlavně super poloha, všude blízko, do moře, do bazénu, do jídelny, do výtahu, krásné procházky na obě strany od hotelu, do Kemeru, na nákupní třídu kousek. Vstup do moře horší, pro seniory. Škoda, že není velké molo jako u vedlejších hotelů Golden Lotus nebo Fame rezidence. Ale voda velmi čistá. My oceňujeme , že je hotel menší, bez skluzavek, tobogánů, nejezdíme s dětmi. Kuchyně výborná, na 4* opravdu dobrá. Jídlo velmi chutné, obrovský výběr hlavně sýrů, zeleniny a zákusků. vynikající rýže. Horší s alkoholem, kdo nepije pivo, jako my. Víno nic moc, míchané nápoje jako gin tonik nebo vodka džus hrůza, protože nalévají s malých lahviček a ne z velké lahve. V postmixech nápoje také nic moc. Škoda, že již nefunguje bar a snacjk u moře u podchodu. To ale tolik nevadilo. Pokoje menší, hlavně koupelna malá, ale dostačující. Klidně bychom se do tohoto hotelu vrátili znovu. Hotel navštíven 5.-12.10.2023.
50 %

Služby hotelu

50 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více
90 %
5.6. - 20.6.2019
Spokojenost
70 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou