Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
3.3. - 20.3.2019
Pekný, moderný hotel s príjemným personálom, nachádzajúci sa 2 km od letiska a 10 minút peši od pláže..
90 %

Služby hotelu

Po príchode sme boli okamžite ubytovaní. dostali sme 2 karty od dverí izby. Kaucia nebola požadovaná. Raňajky boli slabšie, no vždy sa dalo vybrať chutné jedlo. Bazén i ručníky boli vždy k dispozícii. Popoludní nosili čašnici k bazénu malé bezplatné občerstvenie. Hotel je nefajčiarsky, s vymezeným priestorom na cigaretku.
90 %

Pokoj

Mali sme peknú a priestrannú izbu na 5.poschodí. Upratovanie bolo každý deň a tiež dodávané 2 pollitrové vody, čisté uteráky a set na prípravu kávy alebo čaju. Nevýhodou je oddelenie kúpeľne i WC od izby iba závesom.
100 %

Pláž a okolí

Na požiadanie zavezie hostí na pláž miniautobus (a to fungovalo výborne). Na podpis je možné vziať si z recepcie plážové uteráky. Pláž je nádherná s pozvoľným vstupom do mora. Dá sa ísť na štandardnú pláž vľavo alebo na pláž vpravo do národného parku, kde je to so zážitkom nezvyčajne nízkeho príletu lietadiel. Na recepcii si je možné bezplatne požičať bicykle.
80 %

Sport, volný čas

Hotel neporiada žiadne aktivity animátorov ani iný program. Večer sa dá ísť do blízkych reštaurácií alebo na trh vedľa hotela, kde je každý druhý deň asi 100 stánkov ponúkajúcich čerstvé ryby, ovocie, odevy a pod.
90 %

Strava

Raňajky boli od 6.30 do 10.30 v hotelovej reštaurácii. Zvlášť mi chutili thajské polievky a čerstvé ovocie.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
9.11. - 20.11.2018
Velice příjemný hotel, je pravda, že se nachází kousek od letiště, ale to ničemu nevadilo. Měli jsme pokoj v prvním patře s přímým vstupem do bazénu, bylo to opravdu úžasné. Pláž je cca 200 metrů od hotelu, ale téměř bez lidí a je moc pěkná, nádherné moře. Měli jsme pouze snídani, tak ta byla dostačující. U hotelu byl několikrát za týden trh. Určitě bych se do tohoto hotelu zase vrátila.
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou